Connect with us

technokrata

Rajzfilmfigurák és vírusvédelem

Dotkom

Rajzfilmfigurák és vírusvédelem

Az F-Secure bemutatta a Moomin-völgy szereplőivel benépesített Internet Security 2006 termékét.

A Moomin figurákat Tove Jansson finn író alkotta meg az 1940-es években, és napjainkban is rendkívül népszerűek Finnországban, Japánban, a skandináv és más európai országokban. Magyarországon hétről-hétre a Duna Televízió műsorán lehet találkozni a Moominokkal. A Moominok pozitív, nyitott, toleráns és nagylelkű életszemléletükről ismertek, a veszélyeket optimista hozzáállással és bátorsággal kerülik el.

„Véleményem szerint a vírusírók sok tekintetben hasonlítanak Moomin-völgy Szimatjára. Az F-Secure-t világszerte arról ismerik, hogy rendkívül gyorsan reagál a legújabb IT-biztonsági fenyegetésekre, amelyeket a Szimathoz hasonló kellemetlen alakok folyamatosan fejlesztenek. Ezért választottuk példaképünknek az energikus és rettenthetetlen kis My-t, és készen állunk, hogy megfeleljünk ennek a nemes szerepnek, és felvegyük a harcot a Szimatokhoz hasonló gonosztevőkkel.” – mondta el Mikko Hyppönen, az F-Secure kutatási igazgatója – „Az F-Secure Internet Security 2006 termék új, Moomin verziójával az internet-felhasználók megtapasztalhatják a Moomin-völgy védjegyévé vált egyedülálló biztonságérzetet.”

„A világ egy nagyon izgalmas hely, ezért jó felfedezni, és a lehető legtöbbet megtudni róla. De mindig légy résen! Jobb félni, mint megijedni!” – mondta Moomin papa, a Moominok szerény családfője.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák