Connect with us

technokrata

Invitel-Vodafone: összefognak ők is

Dotkom

Invitel-Vodafone: összefognak ők is

Együttműködés az Invitel és a Vodafone között.

A vezetékes távközlési szolgáltatásokat nyújtó Invitel és a mobil rádiótelefon-szolgáltató Vodafone március utolsó napján megállapodást írt alá, amelynek keretében az Invitel szolgáltatási területén ügyfelei számára a Vodafone szolgáltatásait értékesíti.

A megállapodás megkötésével a Vodafone erősíteni kívánja piaci jelenlétét azokban a szegmensekben, amelyekben az Invitel tradicionálisan kiterjedt és bejáratott ügyfélkapcsolatokkal rendelkezik, míg az Invitel ügyfélkapcsolatainak magasabb szintre emelését, szorosabbra fűzését és nem utolsósorban az értékesítési jutalék révén bevételeinek növekedését kívánja elérni.

„Elégedettek vagyunk a megállapodással, amely javíthatja versenyhelyzetünket és egyesítheti a két vállalat piaci ismereteit a fogyasztói igények területén” – mondta Vitai Attila, a Vodafone Vezérigazgatója.

„Nagy reményeket fűzünk ehhez az együttműködéshez, amely kedvezően formálhatja ügyfeleinknek társaságunkról alkotott képét, és alapja lehet egy olyan jellegű stratégiai együttműködésnek, amely igazodik a nemzetközi trendekhez és a magyarországi szabályozás fejlődéséhez” – emelte ki Martin Lea , az Invitel Vezérigazgatója.

Az elsődlegesen megcélzott kör az Invitel hagyományos szolgáltatási területein működő üzleti vállalkozások közül kerül ki.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák