Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Logitech az Electronic Sports World Cup 2006 hivatalos partnere

Dotkom

A Logitech az Electronic Sports World Cup 2006 hivatalos partnere

G-sorozatú egerek és billentyűzetek a világ legkiválóbb játékosainak keze alatt.

A Logitech bejelentette, hogy aláírta hivatalos partnerszerződését az Electronic Sports World Cup (Számítógépes Sport Világkupa) 2006 rendezvénnyel. Az eseményen várhatóan 30.000 néző követi majd figyelemmel a világ körülbelül 800 legjobb játékosát, ahogy azok az összesen 400.000 dollárt kitevő pénzdíjakért versenyeznek. A játék június 30-a és július 2-a között kerül megrendezésre a párizsi Bercy sportarénában.

A Logitech több mint 10 éves tapasztalattal bír a játék-kiegészítők forgalmazásában. Első ilyen terméke az 1995-ben megjelent PC-s botkormány, a WingMan volt. Azóta a vállalat az alkalmi és a megszállott játékosoknak is számos játékvezérlőt, kormánykereket, botkormányt, egeret és billentyűzetet gyártott, amiket a személyi számítógépek, a PlayStation és az Xbox konzolok különböző generációihoz fejlesztettek ki. A PC-s játékosok igényeit kielégítendő tavaly szeptemberben bemutatta G-sorozatú termékeit: a G5 és G7 lézeres egereket, valamint a G15 billentyűzetet. Ezek mindegyike lenyűgöző műszaki adatokkal, utolérhetetlen sebességgel és rengeteg testre szabható tulajdonsággal büszkélkedik.

Az Electronic Sports World Cup a világ legnagyobb számítógépes sporteseménye, az idei kupa pedig az eddigiek közül is a legnagyobbnak ígérkezik. A 2006. január és június között megtartott országos válogatóversenyek továbbjutói több mint 50 nemzetet képviselnek majd. Idén, a verseny negyedik évében, 350.000-nél is több játékos – amatőr és profi, férfi és nő – mérkőzik meg azért, hogy egyike lehessen a 800 döntősnek, akik végül 7 játékban mérik össze tudásukat összesen 400.000 dollárért.

A Logitech az Electronic Sports World Cup támogatásával is szeretné kifejezni elkötelezettségét a számítógépes játékok és játékosok iránt. A cég a legmodernebb műszaki megoldásokat kínálja a játékosoknak, hogy azok ennyivel is jobbak lehessenek ellenfeleiknél. A cég szoros kapcsolatot ápol a játékosok közösségével, akik közül sokak szerint a Logitech eszközei alapvető szerepet játszanak saját teljesítményükben. A vállalat külön weboldalt indított a világkupa számára, ahol az eseménnyel kapcsolatos információkat teszik közzé, a LAN-party szervezőknek pedig tanácsokat és segédanyagokat kínálnak termeik feldíszítéséhez. Minden további részlet megtalálható ezen a címen.

Romain du Gardier a Logitech mutatóeszközök részlegének európai termékigazgatója így nyilatkozott: „Nagyon fontosnak tartom, hogy a világ néhány legjobb játékosával együtt a Logitech is részt vegyen egy ilyen kaliberű eseményen, mint az Electronic Sports World Cup 2006. Izgatottan figyeljük majd, ahogy G-sorozatú termékeink hajszálnyi előnyökhöz juttatják a világ különböző tájairól érkező játékosokat. Sok sikert kívánunk nekik az idei versenyhez!”

Matthieu Dallon, a Games-Services vállalat elnöke és a négy éve rendszeresen megtartott Electronic Sports World Cup alapítója hozzátette: „A Logitech G-sorozata a világ legjobb technológiáját adja a számítógépes játékok bajnokainak kezébe. Büszkék vagyunk rá, hogy partnereik lehetünk a világkupán. Termékeiknek köszönhetően ezek a bajnokok kihozhatják magukból képességeik legjavát.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés