Connect with us

technokrata

A Logitech az Electronic Sports World Cup 2006 hivatalos partnere

Dotkom

A Logitech az Electronic Sports World Cup 2006 hivatalos partnere

G-sorozatú egerek és billentyűzetek a világ legkiválóbb játékosainak keze alatt.

A Logitech bejelentette, hogy aláírta hivatalos partnerszerződését az Electronic Sports World Cup (Számítógépes Sport Világkupa) 2006 rendezvénnyel. Az eseményen várhatóan 30.000 néző követi majd figyelemmel a világ körülbelül 800 legjobb játékosát, ahogy azok az összesen 400.000 dollárt kitevő pénzdíjakért versenyeznek. A játék június 30-a és július 2-a között kerül megrendezésre a párizsi Bercy sportarénában.

A Logitech több mint 10 éves tapasztalattal bír a játék-kiegészítők forgalmazásában. Első ilyen terméke az 1995-ben megjelent PC-s botkormány, a WingMan volt. Azóta a vállalat az alkalmi és a megszállott játékosoknak is számos játékvezérlőt, kormánykereket, botkormányt, egeret és billentyűzetet gyártott, amiket a személyi számítógépek, a PlayStation és az Xbox konzolok különböző generációihoz fejlesztettek ki. A PC-s játékosok igényeit kielégítendő tavaly szeptemberben bemutatta G-sorozatú termékeit: a G5 és G7 lézeres egereket, valamint a G15 billentyűzetet. Ezek mindegyike lenyűgöző műszaki adatokkal, utolérhetetlen sebességgel és rengeteg testre szabható tulajdonsággal büszkélkedik.

Az Electronic Sports World Cup a világ legnagyobb számítógépes sporteseménye, az idei kupa pedig az eddigiek közül is a legnagyobbnak ígérkezik. A 2006. január és június között megtartott országos válogatóversenyek továbbjutói több mint 50 nemzetet képviselnek majd. Idén, a verseny negyedik évében, 350.000-nél is több játékos – amatőr és profi, férfi és nő – mérkőzik meg azért, hogy egyike lehessen a 800 döntősnek, akik végül 7 játékban mérik össze tudásukat összesen 400.000 dollárért.

A Logitech az Electronic Sports World Cup támogatásával is szeretné kifejezni elkötelezettségét a számítógépes játékok és játékosok iránt. A cég a legmodernebb műszaki megoldásokat kínálja a játékosoknak, hogy azok ennyivel is jobbak lehessenek ellenfeleiknél. A cég szoros kapcsolatot ápol a játékosok közösségével, akik közül sokak szerint a Logitech eszközei alapvető szerepet játszanak saját teljesítményükben. A vállalat külön weboldalt indított a világkupa számára, ahol az eseménnyel kapcsolatos információkat teszik közzé, a LAN-party szervezőknek pedig tanácsokat és segédanyagokat kínálnak termeik feldíszítéséhez. Minden további részlet megtalálható ezen a címen.

Romain du Gardier a Logitech mutatóeszközök részlegének európai termékigazgatója így nyilatkozott: „Nagyon fontosnak tartom, hogy a világ néhány legjobb játékosával együtt a Logitech is részt vegyen egy ilyen kaliberű eseményen, mint az Electronic Sports World Cup 2006. Izgatottan figyeljük majd, ahogy G-sorozatú termékeink hajszálnyi előnyökhöz juttatják a világ különböző tájairól érkező játékosokat. Sok sikert kívánunk nekik az idei versenyhez!”

Matthieu Dallon, a Games-Services vállalat elnöke és a négy éve rendszeresen megtartott Electronic Sports World Cup alapítója hozzátette: „A Logitech G-sorozata a világ legjobb technológiáját adja a számítógépes játékok bajnokainak kezébe. Büszkék vagyunk rá, hogy partnereik lehetünk a világkupán. Termékeiknek köszönhetően ezek a bajnokok kihozhatják magukból képességeik legjavát.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák