Connect with us

technokrata

A 3C új összekapcsolási szerződést ír alá a PanTellel

Dotkom

A 3C új összekapcsolási szerződést ír alá a PanTellel

A 3C orosz és közép-európai távközlési- és Internet-szolgáltató vállalat bejelentette, hogy új szerződést írt alá a PanTel Kft.-vel, Közép-Európa vezető szolgáltatójával.

A 3C összekapcsolási szerződést írt alá a PanTel Kft-vel és ezáltal képes összekötni hálózatát a magyar távközlési piac valamennyi vezetékes és mobil szolgáltatójával. A PanTel Kft. Közép-Európa vezető alternatív szolgáltatójaként hang-, adat- és internetes szolgáltatásokat biztosít a vezetékes üzleti távközlés területén. E szerződés birtokában a 3C országos lefedettséghez jut Magyarországon, valamint végfelhasználói és nagykereskedelmi partnerei számára egyaránt kedvezőbb díjszabást tud majd alkalmazni mind Magyarországon, mind nemzetközi viszonylatban.

Hasonló jelentőséggel bír az a tény, hogy az említett szerződés alapján a 3C Hungary képes lesz a számhordozásra, azaz ügyfelei meglévő telefonszámaik megtartása mellett szerződhetnek át volt koncessziós szolgáltatójuktól. Ez a lehetőség kulcsfontosságú lesz a 3C számára 2006 második negyedévében, amikor elindítja teljes körű IP Centrex – azaz új, IP alapú üzleti távközlési – szolgáltatását Magyarországon

Graham Pollard, a 3C vezérigazgatója az alábbiakat nyilatkozta a szerződés aláírását követően: „Nagy örömünkre szolgál, hogy aláírtuk ezt az új összekapcsolási szerződést. A PanTel vezető mivoltja a régióban már az első pillanattól kezdve számos előnyt jelent számunkra. A PanTel-lel aláírt megállapodásnak köszönhetően a 3C Hungary országos lefedettséghez jut, és ez azt jelenti, hogy tovább bővíthetjük viszonteladói hálózatunkat. A jövőben még jobb árakat biztosíthatunk a végfelhasználók és nagykereskedelmi partnereink számára. Jó hír továbbá, hogy az inkumbens szolgáltatóktól hozzánk átszerződő előfizetők megtarthatják meglévő telefonszámaikat. Hiszünk abban, hogy ez egy igen jelentős lépés abba az irányba, hogy a lehető legteljesebb mértékben kiaknázzuk magyarországi üzleti lehetőségeinket, különös tekintettel az év második negyedévében beindítandó IP Centrex szolgáltatásunkra.”

A 3C legfontosabb célja az orosz, a magyar és a közép-európai nemzeti és nemzetközi vállalatok igényeinek kiszolgálása. A cég Moszkvában, Szentpétervárott, Budapesten, Londonban és New Yorkban tevékenykedik.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom