Connect with us

Hirdetés

technokrata

A 3C új összekapcsolási szerződést ír alá a PanTellel

Dotkom

A 3C új összekapcsolási szerződést ír alá a PanTellel

A 3C orosz és közép-európai távközlési- és Internet-szolgáltató vállalat bejelentette, hogy új szerződést írt alá a PanTel Kft.-vel, Közép-Európa vezető szolgáltatójával.

A 3C összekapcsolási szerződést írt alá a PanTel Kft-vel és ezáltal képes összekötni hálózatát a magyar távközlési piac valamennyi vezetékes és mobil szolgáltatójával. A PanTel Kft. Közép-Európa vezető alternatív szolgáltatójaként hang-, adat- és internetes szolgáltatásokat biztosít a vezetékes üzleti távközlés területén. E szerződés birtokában a 3C országos lefedettséghez jut Magyarországon, valamint végfelhasználói és nagykereskedelmi partnerei számára egyaránt kedvezőbb díjszabást tud majd alkalmazni mind Magyarországon, mind nemzetközi viszonylatban.

Hasonló jelentőséggel bír az a tény, hogy az említett szerződés alapján a 3C Hungary képes lesz a számhordozásra, azaz ügyfelei meglévő telefonszámaik megtartása mellett szerződhetnek át volt koncessziós szolgáltatójuktól. Ez a lehetőség kulcsfontosságú lesz a 3C számára 2006 második negyedévében, amikor elindítja teljes körű IP Centrex – azaz új, IP alapú üzleti távközlési – szolgáltatását Magyarországon

Graham Pollard, a 3C vezérigazgatója az alábbiakat nyilatkozta a szerződés aláírását követően: „Nagy örömünkre szolgál, hogy aláírtuk ezt az új összekapcsolási szerződést. A PanTel vezető mivoltja a régióban már az első pillanattól kezdve számos előnyt jelent számunkra. A PanTel-lel aláírt megállapodásnak köszönhetően a 3C Hungary országos lefedettséghez jut, és ez azt jelenti, hogy tovább bővíthetjük viszonteladói hálózatunkat. A jövőben még jobb árakat biztosíthatunk a végfelhasználók és nagykereskedelmi partnereink számára. Jó hír továbbá, hogy az inkumbens szolgáltatóktól hozzánk átszerződő előfizetők megtarthatják meglévő telefonszámaikat. Hiszünk abban, hogy ez egy igen jelentős lépés abba az irányba, hogy a lehető legteljesebb mértékben kiaknázzuk magyarországi üzleti lehetőségeinket, különös tekintettel az év második negyedévében beindítandó IP Centrex szolgáltatásunkra.”

A 3C legfontosabb célja az orosz, a magyar és a közép-európai nemzeti és nemzetközi vállalatok igényeinek kiszolgálása. A cég Moszkvában, Szentpétervárott, Budapesten, Londonban és New Yorkban tevékenykedik.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés