Connect with us

technokrata

Az RRC a D-Link legújabb disztribútora

Dotkom

Az RRC a D-Link legújabb disztribútora

Az RRC feladata elsősorban a D-Link elmúlt években kifejlesztett kis-, közép- és nagyvállalati megoldásainak értékesítése lesz.

Tovább erősíti piaci pozícióit a D-Link Magyarország az RRC Magyarország Kft.-vel április 10-én kezdődő disztribúciós együttműködéssel. Az RRC feladata elsősorban a D-Link elmúlt években kifejlesztett kis-, közép- és nagyvállalati megoldásainak értékesítése lesz.

A hálózati termékek értékesítésében széleskörű tapasztalatokkal és ügyfélbázissal rendelkező meghatározó IT disztribútor ideális partnere lehet a legújabb xStack switch, NetDefend tűzfal és AirPremier üzleti vezeték nélküli D-Link megoldások értékesítésének.

„A D-Link magyarországi piaci részesedésének folyamatos növekedését látva elérkezettnek láttuk az időt, hogy bővítsük a Crown-Tech, az Ingram Micro és az RCE Trade alkotta hármas disztribúciós bázisunkat egy az üzleti megoldásaink értékesítéséhez megfelelő tapasztalattal és szakértelemmel rendelkező partnerrel” – ismertette a megállapodáshoz vezető okokat Élő András, a D-Link Magyarország ügyvezetője.

„A D-Link olyan széleskörű hálózati tapasztalatokkal rendelkező disztribúciós partnert keresett, mely eredményesen tudja értékesíteni kis-, közép- és nagyvállalati menedzselhető switch, biztonsági és üzleti vezeték nélküli megoldásait – és bennünk megbízható és szakértő partnerre talált” – világított rá a megállapodás létrejöttének hátterére Bobok Tivadar, az RRC DiFo üzletágának menedzsere.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom