Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Spy Sweeper a leghatékonyabb

Dotkom

A Spy Sweeper a leghatékonyabb

Az amerikai független informatikai tesztlaboratórium, a VeriTest első alkalommal vizsgálta a hálózati, azaz intézmények számára kifejlesztett kémprogram-védelmi szoftverek teljesítményét. Ezen a Webroot fejlesztőcég Spy Sweeper Enterprise nevű megoldása végzett az élen.

A VeriTest, melynek szerte az Egyesült Államokban, valamint Írországban, Franciaországban, de Indiában, Kínában és Japánban is vannak tesztlaboratóriumai, informatikai eszközök széles skáláját vizsgálja meg és hasonlítja össze. Legutóbb a Webroot Spy Sweeper Enterprise, a McAfee AntiSpyware Enterprise és a Sunbelt CounterSpy Enterprise hálózati kémprogram-elhárítók működését vetették össze.

200 különböző kémprogrammal fertőzték meg a tesztrendszerként használt sokszámítógépes hálózatokat, majd megvizsgálták, a három gyártó termékei milyen hatékonysággal távolítják el a fertőzéseket. Az eredmények szerint ugyan mind a McAfee AntiSpyware, mind a CounterSpy jó arányban derítette fel a számítógépekre települt kémprogramokat, ám a Spy Sweeper Enterprise sokkal hatékonyabban távolította el azokat. A kémprogramok 94%-át kiirtotta a fertőzött hálózatról, míg a McAfee csupán 53%, a CounterSpy alig 26% esetén volt erre képes.

A közelmúltban a Spy Sweeper elsőként szerezte meg a Checkmark minősítést is a nem sokkal korábban létrehozott Rendszerbe épült kémprogramok kategóriában is (Anti-Spyware Installed).



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés