Connect with us

technokrata

Szervizszerződés már a disztribútoroktól is

Dotkom

Szervizszerződés már a disztribútoroktól is

Erősíti szolgáltatói hátterét az Allied Telesyn.

A Polygon Informatikai Kft. megállapodást kötött az Ingram Micro és a Young B.T.S. disztribútorokkal a világ elsőszámú Triple Play hálózati eszközgyártója, a japán Allied Telesyn szervizszolgáltatási rendszerének értékesítésére. A Net.Cover szerződés a hálózati technológiában egyedülálló megbízhatóságot garantál Magyarországon.

„A Polygon Informatikai Kft. látja el 2005-től az Allied Telesyn hálózati eszközeinek a – garanciális tevékenységnél magasabb szintű – szerviztevékenységét, ez év március 29-től pedig a gyártó eszközeire már a disztribútoroknál is megköthető ez a típusú szerződés” – ismertette az új megállapodásokat Gergely István, a Polygon szervizigazgatója. Az Allied Telesyn két legnagyobb hazai disztribútora az Ingram Micro és a Young B.T.S. egyfajta viszonteladóként értékesíti majd a Polygon szervizszolgáltatásait.

Természetesen a konkrét feladatokat a Polygon látja el. Az Allied Telesyn-nél Net.Cover néven futó szerviznek alapvetően négy változata van, melyek a rendelkezésre állás minden szintjét magukba foglalják a másnapi cserekészüléktől egészen a 24 órás, 4 órán belüli helyszíni hibaelhárításig. Természetesen ide tartoznak a különböző frissítések, a szaktanácsadás, a támogató mérnöki ügyelet és a különböző online szolgáltatások is.

„Ezen felül a Polygon egyedi igényeket is kiszolgál, mint ahogy a rendelkezésre állásnak is vannak különleges, személyre szabott szintjei. Az eszközök konfigurálásában is támogatjuk a viszonteladókat, rendszerintegrátorokat anélkül, hogy a végfelhasználóval kapcsolatba kerülnénk. Természetesen a szolgáltatói szerződésekkel párhuzamosan megfelelő alkatrész, illetve hardverkészletek rendelkezésre állításáról is gondoskodtunk” – fejtette ki Gergely István.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák