Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szervizszerződés már a disztribútoroktól is

Dotkom

Szervizszerződés már a disztribútoroktól is

Erősíti szolgáltatói hátterét az Allied Telesyn.

A Polygon Informatikai Kft. megállapodást kötött az Ingram Micro és a Young B.T.S. disztribútorokkal a világ elsőszámú Triple Play hálózati eszközgyártója, a japán Allied Telesyn szervizszolgáltatási rendszerének értékesítésére. A Net.Cover szerződés a hálózati technológiában egyedülálló megbízhatóságot garantál Magyarországon.

„A Polygon Informatikai Kft. látja el 2005-től az Allied Telesyn hálózati eszközeinek a – garanciális tevékenységnél magasabb szintű – szerviztevékenységét, ez év március 29-től pedig a gyártó eszközeire már a disztribútoroknál is megköthető ez a típusú szerződés” – ismertette az új megállapodásokat Gergely István, a Polygon szervizigazgatója. Az Allied Telesyn két legnagyobb hazai disztribútora az Ingram Micro és a Young B.T.S. egyfajta viszonteladóként értékesíti majd a Polygon szervizszolgáltatásait.

Természetesen a konkrét feladatokat a Polygon látja el. Az Allied Telesyn-nél Net.Cover néven futó szerviznek alapvetően négy változata van, melyek a rendelkezésre állás minden szintjét magukba foglalják a másnapi cserekészüléktől egészen a 24 órás, 4 órán belüli helyszíni hibaelhárításig. Természetesen ide tartoznak a különböző frissítések, a szaktanácsadás, a támogató mérnöki ügyelet és a különböző online szolgáltatások is.

„Ezen felül a Polygon egyedi igényeket is kiszolgál, mint ahogy a rendelkezésre állásnak is vannak különleges, személyre szabott szintjei. Az eszközök konfigurálásában is támogatjuk a viszonteladókat, rendszerintegrátorokat anélkül, hogy a végfelhasználóval kapcsolatba kerülnénk. Természetesen a szolgáltatói szerződésekkel párhuzamosan megfelelő alkatrész, illetve hardverkészletek rendelkezésre állításáról is gondoskodtunk” – fejtette ki Gergely István.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés