Connect with us

Hirdetés

technokrata

F-Secure védelem a Libero-hoz

Dotkom

F-Secure védelem a Libero-hoz

F-Secure védelem az olasz Wind szolgáltató ügyfeleinek.

Az F-Secure Corporation és az olasz Wind partneri megállapodást írt alá. A Wind az együttműködés értelmében a vállalat internetes portáljának, a Libero.it előfizetőinek felügyelt szolgáltatásként kínál informatikai biztonsági szolgáltatásokat.

A biztonságos Internet-kapcsolatot igénylő Libero.it ügyfelek a www.libero.it weboldalról letölthetik számítógépükre az Internet Security megoldást, amely átfogó védelmet nyújt az otthoni számítógépeknek. Ez a letölthető alkalmazás nem csak a vírusok, hanem más internetes fenyegetések, például kémprogramok, hirdetőprogramok, kéretlen levelek, hálózati férgek, gyermekek számára nem ajánlott tartalmak és az adathalászat ellen védő megoldásokat is magában foglal.

„Az otthoni Internet-használat egyre inkább mindennapossá válik, és mindeközben a felhasználók biztonságban szeretnék tudni számítógépüket. Az Internet Security szolgáltatás éppen ezt nyújtja, és egy olyan teljesen új megoldást kínál, amelyben az egyszerűség együtt jár a védelem magas szintjével. Nagyon nagy örömmel dolgozunk együtt a Wind szolgáltatóval, és ügyfeleinek a lehető legbiztonságosabb internetezést biztosítjuk” – mondta el Kalle Korpi, az F-Secure szolgáltatói üzletágának alelnöke.

Az F-Secure megoldása teljes biztonságot nyújt az otthoni számítógép-felhasználóknak. Az Internet Security magában foglalja a vírusok, kéretlen levelek, betárcsázó programok és kémprogramok elleni védelmet, valamint tűzfalat és szülői felügyeleti funkciókat is tartalmaz. A felhasználók számos beállítás közül választhatnak, hogy ne csak a jól ismert és gyakori fenyegetésekkel például a vírusokkal és a kéretlen levelekkel , hanem a jogosulatlan behatolási kísérletekkel szemben is biztonságban tudhassák számítógépüket.

A Libero ASDL szélessávú szolgáltatás minden előfizetője 2006. április 30-ig ingyen kipróbálhatja az Internet Security szolgáltatást. A próba időszak leteltével pedig előfizethetnek a megoldásra a www.libero.it vagy a www.155.it oldalakon.

Más szolgáltatók ASDL ügyfelei is kipróbálhatják az Internet Security egyhónapos ingyenes változatát, majd bevezető áron előfizethetnek a szolgáltatásra a www.libero.it weboldalon. A Libero ADSL előfizetés részeként nyújtott biztonsági szolgáltatással az előfizetők az internetes fenyegetéseket távol tartva élvezhetik a biztonságos böngészést.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés