Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újgenerációs üzleti megoldások a ´People Ready Business´ üzletfilozófia jegyében.

Dotkom

Újgenerációs üzleti megoldások a ´People Ready Business´ üzletfilozófia jegyében.

A Microsoft Dynamics szerepköralapú megoldások áttörést hoznak a hatékonyság terén.

A Microsoft Business Solutions Group tizedik ügyfél-konferenciája, a Convergence 2006 alkalmából a Microsoft felsővezetői felvázolták elképzeléseiket az integrált és adaptálható Microsoft Dynamics üzleti megoldások jövőjével kapcsolatban. Bill Gates, a Microsoft elnöke és vezető szoftverfejlesztője nyitóelőadásában felidézte, miként kezdte meg a Microsoft az ügyfeleknek üzleti előnyöket nyújtó összetett üzleti alkalmazások szállítását. Az újgenerációs összetett alkalmazások az üzleti folyamatokat az egyéni produktivitással és az online közösségekkel összekapcsolva javítják a vállalati termelékenységet, és támogatják a „people-ready” koncepciónak megfelelő üzleti működést.

Gates szerint a globális gazdaság digitalizálódása, az Internet-használat fejlődése és az áttörő jelentőségű szoftverfejlesztések voltak azok a fő tényezők, amelyek megteremtették a Microsoft, partnerei és ügyfelei számára az összetett alkalmazások hasznosításának lehetőségét. „Olyan újszerű, a korábbinál rugalmasabb szemléletre volt szükségünk, amely több figyelmet fordít az üzleti folyamatokra, és lehetővé teszi, hogy a különböző rendszerek hatékony együttműködéssel, zökkenőmentesen biztosítsák a felhasználóknak a kívánt eredményeket” – mutatott rá Gates. „Az összetett alkalmazások következő generációja a webszolgáltatások segítségével kapcsolja össze egymással az üzleti rendszereket, az egyéni produktivitást és az Internet online világát. Ezek a szerepalapú alkalmazások az embert állítják a középpontba, így a felhasználók hozzáférnek az őket érdeklő információkhoz, és a számukra, illetve vállalatuk számára legfontosabb dolgokra koncentrálhatnak.”

Az üzleti alkalmazások világában „összetett alkalmazásoknak” nevezik azokat a megoldásokat, amelyek több adatforrás funkcionalitását kapcsolják össze a szolgáltatásorientált architektúra (SOA) segítségével. A Convergence konferencián elhangzott mai nyitóelőadásában Bill Gates felvázolta a Microsoft összetett alkalmazásokkal kapcsolatos filozófiájának alappilléreit.

A Convergence 2006 konferencia keretében a Microsoft bemutatta Microsoft Dynamics AX 4.0 megoldását
A Microsoft Business Solutions Group éves ügyfél-konferenciája, a Convergence 2006 keretében bemutatta idén nyáron piacra kerülő Microsoft Dynamics AX 4.0 integrált vállalatirányítási megoldását. A Microsoft Dynamics AX 4.0 jelentős új előnyöket kínál az ügyfelek és a partnerek számára: szorosabb integrációt valósít meg a Microsoft technológiai architektúrájával, javítja a produktivitást és csökkenti a teljes életciklusra vetített költséget (TCO).

„A Microsoft Dynamics 4.0 stabil alapot teremt a felhasználók számára az ügyfelekkel, partnerekkel, dolgozókkal és beszállítókkal folytatott sikeresebb kommunikációhoz a különböző ágazatokban” – nyilatkozta Mark Jensen, a Microsoft Business Solutions Microsoft Dynamics AX megoldásért felelős vezetője. „Az új verzió még jobban az embereket állítja az IT funkcionalitás középpontjába, akik így mindig könnyen hozzáférhetnek a konkrét üzleti szükségleteiket kielégítő információkhoz.”

A Microsoft Technology Adoption Program (TAP –Technológiai Elfogadói Program) keretében a Microsoft Dynamics AX 4.0 tesztelésébe bevont ügyfelek és partnerek elmondása szerint egyszerű az átállás a Microsoft Business Solutions – Axapta 3.0 rendszerről, és minden vertikumban jól lehet alkalmazni az új funkcionalitást.

A Microsoft amerikai fejlesztő központja Kelet-Európából egyedüliként az XAPT Hungary Kft-t választotta ki a Microsoft Dynamics termékcsalád TAP projektjébe. A program keretében az XAPT szakemberei a redmondi központban, illetve a dániai Dynamics fejlesztő központban a Microsoft vezető fejlesztőivel közösen dolgoznak az Axapta 4.0 új verziójának a Microsoft Dynamics AX rendszernek a fejlesztésén és implementálásán.

„Rendkívül megtisztelő és nagy elismerés számunkra ez a meghívás” – hangsúlyozta Énekes Dániel az XAPT üzletfejlesztési és szolgáltatási igazgatója. „A Dynamics AX-ot világszerte 1800-an forgalmazzák, melyek közül 10 partnert választott a programba a Microsoft. Megerősítést ad számunkra, hogy nemzetközi viszonylatban is elismerésre méltó munkát végzünk az Axapta implementálásában és fejlesztésében. Számunkra és ügyfeleink számára is rendkívül hasznos ez az együttműködés a Microsofttal. A program keretében a Microsoft Dynamics AX bevezetésre kerül egy ügyfelünknél még a nagyközönség számára elérhető piacra kibocsátás előtt, így a kibocsátás pillanatában felkészülten tudjuk piacra vinni a rendszert, valamint a korábbi verziókról való átállásokat is nagy szakértelemmel és hatékonysággal tudjuk elvégezni. ”

A Microsoft Dynamics megoldásait több mint 300 kis, közép és nagyvállalat használja Magyarországon. A termékcsalád a legdinamikusabb piaci növekedést mutató vállalatirányítási rendszerek közé tartozik, amely évi 100% növekedést ért el az elmúlt 3 esztendőben.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés