Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az XAPT Észak Amerikában terjeszkedik

Dotkom

Az XAPT Észak Amerikában terjeszkedik

Az XAPT Hungary Kft. kanadai leányvállalatot hozott létre.

Az XAPT Hungary Kft. XAPT Business Solutions Inc. néven többségi tulajdonú leányvállalatot hozott létre Kanadában, Torontóban. Az akvizíció során két év alatt az XAPT Hungary több mint 1,9 millió dollár készpénz tőkeemelést hajt végre a tervezett növekedés biztosításához. A vállalkozás előzőleg a Microsoft Dynamics GP (korábban Great Plains) és Microsoft Dynamics CRM termékek értékesítésével és bevezetésével foglalkozott, de már elkezdte a Dynamics AX (korábban Axapta) értékesítését.

A hírt a Microsoft meghívására az Egyesült Államokban, Dallasban, a Convergence 2006 ügyfél-konferenciáján tartózkodó Dr. Schvarcz Zoltán jelentette be, aki többek között részt vesz a Dynamics termékcsalád bevezetési módszertanának továbbfejlesztésén dolgozó bizottságban és az azt követő kiemelt Axapta partnerek találkozóján. Az XAPT Hungary Kft. meghatározó szerepet tölt be a Microsoft Axapta vállaltirányítási rendszer piacravitelében és az Axapta következő verziója, a Dynamics AX fejlesztésében is. Az XAPT egyike a világ 10 Axapta partnereinek, amelyet a Microsoft beválasztott a Microsoft Dynamics AX Technology Adaption Programba (TAP). Nemcsak időrendben volt az első hazai Axapta forgalmazó, de ma is a legnagyobb szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező Microsoft partnercég a vállalatirányítási megoldások területén a Közép Kelet Európai régióban.

„A Microsofttal kialakult szoros kapcsolat és együttműködés során lett nyilvánvaló, hogy az amerikai jelenlét rendkívül fontos számunkra” – mondja Schvarcz Zoltán. Az új leányvállalat az Egyesült Államok és Kanada keleti partvidékére helyezi tevékenysége hangsúlyát. Az XAPT rajta keresztül kívánja ezen a piacon értékesíteni iparági vertikális és horizontális fejlesztéseit, valamit magyarországi és kelet európai szakembereit és fejlesztő kapacitását az észak amerikai piacon értékesíteni.

Az XAPT Business Solutions Inc. folytatja az XAPT hagyományait azzal, hogy az ERP rendszerek bevezetésében nagy tapasztalattal – több mint 8 év – rendelkező munkatársak vezetik a vállalkozást. „Nagy öröm számunkra, hogy együtt dolgozhatunk az XAPT-tal és egy közös nemzetközi stratégia keretén belül tudjuk a globális vállalatokat kiszolgálni az észak amerikai piacon” – mondta Gus Vattiata az XAPT Business Solutions Inc. vezérigazgatója. „Az XAPT hatalmas tapasztalata, képzett szakembergárdája, stabil pénzügyi háttere, valamint vertikális megoldásai lehetővé teszik számunkra, hogy kiszolgáljuk a jelenleg alulszolgált észak-amerikai Axapta-piacot.” A dinamikus növekedés biztosításához a tulajdonosok megegyeztek 1,9 millió dollár készpénz formájában történő folyamatos tőkeemelésről. Az XAPT Business Solutions Inc. a következő nagyvállalatokat tekinti potenciális ügyfeleinek: a több telephelyes és komplex disztribúciós és szállítmányozási vállalkozások, a divatáru iparágban dolgozó vállalkozások mind a gyártás, disztribúció és kiskereskedelem területén, autó- és gumiipar a hozzá kapcsolódó szerviz szolgáltatásokkal, valamint a komplex termelésirányítási igényekkel fellépő vállalkozások.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés