Connect with us

technokrata

Vision for Navision jelentéskészítő megoldás

Dotkom

Vision for Navision jelentéskészítő megoldás

Az LLP Csoport a Systems Unionnal társult a nemzetközi piacon is egyedülálló Vision for Navision kifejlesztésére.

Az angliai Systems Union az LLP Csoportot bízta meg azzal, hogy a már világszerte sikeres jelentéskészítő és elemző eszközt, a Visiont hozzáfejlessze a Navisionhöz. A Systems Union angliai és ausztrál fejlesztő csapatával szorosan együttműködve az LLP Navision programozói kifejlesztettek egy olyan egyedülálló megoldást, amely lehetővé teszi a Vision eszköz Navision adatbázison keresztüli alkalmazást.

„A SunSystems pénzügyi és üzleti szoftver viszonteladójaként a Systems Unionnal folytatott hosszútávú partnerségünk, valamint a Navision bevezetések során szerzett tapasztalatunk és magas szakértelmünk révén ideális partnernek bizonyultunk arra, hogy a Vision eszköztárát átültessük Navision környezetbe. A Navision rendszer, rugalmasságából adódóan méltán népszerű a felhasználók körében, melyhez jelentősen hozzájárul az országonként és iparáganként eltérő igényekre kínált megoldási lehetőségeinek széles tárháza. Az általunk most kifejlesztett megoldás nagy előnye, hogy az eltérésekből adódó Navision – ben történt fejlesztéseket a Vision automatikusan felismeri és kezelni tudja. Így tehát az egyébként is elismert Navision rendszert még erősebbé teszi ez a jelentéskészítő eszköz” – mondta el Adam Bager az LLP Csoport elnöke.

Az LLP több mint 10 éve a Systems Union vezető európai partnereinek egyike és nagy tapasztalattal és szaktudással rendelkezik a pénzügyi és üzleti kontrolling menedzsment megoldások terén, ötvözve ezt a felhasználók pontos igényeinek kielégítése terén szerzett ismerettel. A Vision az egyik vezető elemző és jelentéskészítő szoftver a piacon, amely folyamatosan mérhető előnyöket nyújt a SunSystems, MBS Axapta és más pénzügyi rendszert használók számára.

A Vision termékcsalád magában foglalja:
– a Vision Executive elemző és jelentéskészítő eszközt, amely leginkább a felhasználó cégek kontrollereinek vagy értékesítési elemzőinek nyújt nagy segítséget;
– a Vision XL-t, amely Excel felületen tesz lehetővé ad-hoc üzleti jelentések készítését;
– a Vision Wordöt amely lehetővé teszi az adatok gyors és adaptív feldolgozását (kinyerését) Word dokumentum formátumban;
– valamint a Vision Alert eszközt, mely a Vision által elkészítendő jelentések időbeni allokálását és automatizálását valósítja meg.

A Vision jelenleg világszerte több mint 75.000 felhasználó napi munkáját könnyíti meg.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin