Connect with us

technokrata

Netgear: biztonságos vezetékes és vezeték nélküli hálózati megoldás

Dotkom

Netgear: biztonságos vezetékes és vezeték nélküli hálózati megoldás

A Netgear kibővíti ProSafe vonalát a kis- és középvállalkozások számára a ProSafe 802.11g Wireless VPN Firewall 8 (FVG318) piacra dobásával.

A VPNC-igazolt eszköz egy komplett hálózati biztonsági megoldás a kis cégek és kihelyezett- illetve fiókirodák számára, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy gyorsan, könnyedén felállítsanak egy megfizethető, biztonságos vezetékes és vezeték nélküli hálózatot, integrált erős üzleti szintű védelemi tulajdonságokkal valamint beépített képességgel, hogy irányítani illetve felügyelni lehessen a hálózatot.

A távolról SNMP-n keresztül irányítható illetve felügyelhető hardveres tűzfal olyan biztonsági jellegzetességeket foglal magában, mint a Stateful Packet Inspection (SPI) tűzfal, a Wi-Fi Protectcted Access 2 (WPA 2 Enterprise), valamint akár nyolc VPN végpont csatornát ahhoz, hogy a felhasználókat „virtuálisan” összekapcsolja a helyi irodaforrásokkal. Lehetővé teszi a kapcsolatot akár 253 LAN és 64 vezeték nélküli LAN használónak a beépített 802.11g vezeték nélküli access pointon és a 8-portos 10/100 kapcsolón keresztül, biztosítva az üzleti szintű tűzfal route-olást a biztonságos WAN és LAN kapcsolat érdekében. A ProSafe 802.11g Wireless VPN Firewall 8 (FVG318) kompatibilis a Windows, Unix, Linux valamint Macintosh operációs rendszerekkel, illetve ez a megoldás optimalizált a Netgear ProSafe VPN Client (VPN01L/VPN05L) valamint a ProSafe Network Management szoftver (NMS100) használatához.

A nagyteljesítményű megoldás lehetővé teszi az akár 108 Mbps vezeték nélküli sebességet. Magában foglalja a webbrowser-alapú beállításokat, valamint a Netgear Smart Wizzardot és VPN wizzardot a könnyed használat illetve irányíthatóság érdekében. A robosztus biztonsági tulajdonságok magukban foglalnak egy dual tűzfalat, támogatást az akár 8 egyidejű IPSec DES, 168-bit 3DES vagy 256-bit AES VPN end point kapcsolatokhoz, VPN pass-through-t az IPSec-hez, PPTP és L2TP protokollokat, IEEE 802.11i Wi-Fi Protected Access-t, DMZ képességet, Intrusion Decectiont a hackerekre és támadásokra történő figyelmeztetés végett, URL kulcsszó filterezést, valamint az Internet tevékenységek riasztásának logolását illetve jelentését.

A Netgear ProSafe 802.11g Wireless VPN Firewall 8 (FVG318) tartalmazza az SNMP v2c támogatást, lehetővé téve ezzel a felhasználóknak, hogy távolról figyeljék illetve irányítsák a hálózatukat. Ez az új irányítható vezeték nélküli VPN Firewall biztonsági megoldás kiegészíti a Netgear meglévő vezetékes ProSafe VPN Firewall biztonsági megoldásait, mint az irányítható ProSafe VPN Firewall 200 (FVX538), a ProSafe VPN Firewall 50 (FVS338), a ProSafe Gigabit VPN Firewall 25 (FVS124G), valamint a közkedvelt unmanaged ProSafe VPN Firewall 8 (FVS318) nyújt.

A Netgear ProSafe Wireless VPN Firewall 8 (FVG318) három éves garanciával jár, valamint 24/7 technikai támogatást élvez.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin