Connect with us

technokrata

Előfizetéses F-Secure biztonsági szolgáltatás kis- és középvállalkozásoknak

Dotkom

Előfizetéses F-Secure biztonsági szolgáltatás kis- és középvállalkozásoknak

Az F-Secure Corporation és a hongkongi központú New World Telecommunications Ltd. (NWT) partneri megállapodást írt alá. Az együttműködés értelmében a szolgáltatóvállalat termékportfoliójában ezentúl elérhető lesz a PC Defense megoldás, amely a kis- és középvállalkozások számára kínál könnyen használható, rugalmas felügyelt biztonsági szolgáltatást.

A web-alapú felügyeleti portált is tartalmazó PC Defense automatikus frissítési funkciójával és egyszerű telepítésével azon kis- és középvállalkozások számára jelent megoldást, amelyek megfizethető, megbízható és gyors reagálású védelmet keresnek a vírusok és egyéb számítógépes fenyegetések ellen. A PC Defense felhasználóinak egy külön támogató forródrót szolgáltatás is rendelkezésükre áll.

„Egy kutatóvállalat nemrégiben azt jósolta, hogy a hálózati biztonságot saját kezűleg felügyelő és az Internetet a levelezésnél többre is használó kis- és középvállalkozások 40 százalékát éri sikeres internetes támadás 2006-ban, és ezen vállalatok több mint fele nem is lesz tudatában annak, hogy megtámadták” – mondta el Jari Heinonen, az F-Secure ázsiai, csendes-óceáni régióért felelős igazgatója. „Az IT-biztonsági igények folyton változnak, így a vállalatoknak a felügyelethez és a karbantartáshoz egyre több tudásra és erőforrásra, valamint egyre nagyobb költségvetésre van szükségük. A PC Defense-szel a szolgáltató ezentúl a kis- és középvállalkozások számára olyan költséghatékony biztonsági szolgáltatásokat nyújthat, amelyek eddig nem álltak rendelkezésükre” – tette hozzá Jari Heinonen.

„Hatalmas üzleti lehetőségeket látunk az informatikai biztonsági piacon, mivel egyre több vállalkozás kezdi kihasználni az elektronikus üzletvitel valódi előnyeit, és így a meglévőknél megbízhatóbb és biztonságosabb kommunikációs szolgáltatásokat igényelnek. A PC Defense olyan világszínvonalú számítógépes biztonsági eszköz, amely ezentúl meghatározó eleme lesz a New World Telecommunications szélessávú szolgáltatásának. A PC Defense szolgáltatási körét a kis- és középvállalkozások mellett a jövőben kiterjesztjük a lakossági végfelhasználókra is” – mondta York Mok, a New World Telecom marketingigazgató-helyettese.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin