Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Siemens közreműködésével épül a T-Com új nagysebességű hálózata

Dotkom

A Siemens közreműködésével épül a T-Com új nagysebességű hálózata

A T-Com 500 millió eurót költ az új hálózatra.

A Deutsche Telekom AG új szélessávú hálózata az 50 Mbit/mp-ig terjedő átviteli sebességekkel még a szélessávra legéhesebb szolgáltatások számára is, mint például a TV-minőségű videó, elégséges tartalékot bocsát rendelkezésre.

Erről gondoskodik az az infrastruktúra, amelyet a Siemens Communications ágazata a nagysebességű hálózat felépítéséhez szállít. A DT vezetékes üzletága, a T-Com 500 millió eurót költ az új hálózatra. Első lépésként tíz német város fogja ennek előnyeit élvezni. A beruházás egy részét a VDSL2 ((Very fast Digital Subscriber Line) technikára fordítják, amely a már széles elterjedtségű DSL továbbfejlesztése.

A T-Com fontos partnereként a Siemens Com szállítja Surpass-portfoliójából a világon első, teljesen szabvány-konform VDSL2 rendszereket, mégpedig három komponenst: DSLAM-okat (DSL Access Multiplexer), GBit-Ethernet-Switch-eket és Broadband Remote Access Servereket (BRAS). A multiservice-re képes Surpass IP-DSLAM-oknak lesz köszönhető az 50 Mbit/mp-ig terjedő átviteli sebesség (az eddigi hagyományos, ADSL-alapú csatlakozások max.16Mbit/mp-es sávszélességével szemben). Sőt, a WAN-hálózati átvitel tekintetében az új rendszerek tízszeres teljesítmény-növekedést hoznak. A GBit-Ethernet-switchek pedig különösen nagy megbízhatóságot, hatékony sávszélesség-menedzsmentet és problémamentes hálózat-üzemeltetést tesznek lehetővé a T-Com számára. A központi vezérlőegységek szerepét a Juniper szélessávú Remote Access szerverei (BRAS) töltik majd be. Ezek biztosítják az adatösszeköttetést (data link), és hardver-alapú, késleltetésmentes továbbítással garantálják a videofilm-átvitelt (video streaming).



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés