Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Veracomp az Extreme Networks magyarországi forgalmazója

Dotkom

A Veracomp az Extreme Networks magyarországi forgalmazója

Az Extreme Networks és a Veracomp SA együttműködési szerződést írt alá. A szerződés alapján a Veracomp az Extreme Networks termékeinek hivatalos forgalmazójává vált Közép-kelet Európában.

Február közepén a Veracomp megkezdte az Extreme Networks megoldásainak forgalmazását. Az ajánlatban megtalálható, a – főleg a nagyvállalatok és a távközlési cégek számára dedikált –berendezések teljes skálája, így a BlackDiamond, Summi és Alpine sorozat Ethernet kapcsolói, valamint az infrastruktúra és az ISM szolgáltatások menedzselését szolgáló alkalmazásai.

Az Extreme Networks-szel való szerződéskötés következtében a Veracomp megerősíti a pozícióját a vállalati- és a távközlési osztályba tarozó hálózati infrastruktúrák forgalmazásának piacán és ezáltal hangsúlyozza a jelenlétét főleg a hang, az adatok és a videó egyidejű továbbítását lehetővé tevő konvergens hálózatok szegmensében.

„Az Extreme Networks erősíteni kívánja a pozícióját a piac azon szegmenseiben, ahol elsősorban a hálózati megoldásokra vonatkozó magas szintű hozzáértés és a minőségi megalkuvás nélküliség a legfontosabb. A Cég az igényes nagyvárosi, távközlési és nagyvállalati hálózatokat konvergens megoldásokkal ellátó igen jelentős forgalmazóvá válik egész Kelet Európa területén. Ezért született meg a értékesítési csatorna erősítésére szolgáló döntés és a Veracomp SA-val történő szoros együttműködés, amely közelebb hozza a rendszerintegrátorok piacán működő kulcsfontosságú szereplőit. Meggyőződésem, hogy ez egy tökéletes választás volt és örülök, hogy a Veracomp így határozott. Nem kell sokáig várnunk a pozitív eredményekre” – mondta Artur Borowski, Extreme Networks Sales Manager Central Eastern Europe.

„Kereskedelmi partnereink egyre erősödő érdeklődést tanúsítanak a hálózati infrastruktúrával szemben magas követelményt támasztó biztonsággal, távközléssel és adattárolással kapcsolatos szakosodás irányában. A Cégünk ajánlatában megjelenő Extreme Networks kapcsolók az Avaya, HP, Polycom valamint Sony készülékeivel párosítva lehetőséget biztosítanak a Veracomp partnereinek a magas szintű komplett IT megoldások építésére olyan alkalmazások esetében, mint a videó-konferencia, tele-monitoring, IP alapú telefónia vagy Triple Play” – mondja Mariusz Kochanski, a Veracomp elnökségének tagja és a hálózati rendszerek osztályának igazgatója.

A szerződés keretében a Veracomp technikai támogatás nyújtási és oktatási szolgáltatást biztosít az Extreme Networks megoldásainak témakörében.

A Veracomp 1996 óta van jelen a hálózati termékek forgalmazóinak piacán. Fejlett hálózatépítési megoldásokat szállít, mint pl. 3Com, Avaya, HP, Lucent Technologies, Paradyne (jelenleg Zhone). 2004-ben a NetWorld olvasóinak döntése alapján a forgalmazó kategóriában elnyerte a megtisztelő „10 év hálózati cége – 1994-2004” címet.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés