Connect with us

technokrata

Origami – mini tábla PC a Microsofttól?

Dotkom

Origami – mini tábla PC a Microsofttól?

Mit rejt a titokzatos nevű Origami Project? Többek szerint egy újfajta tábla PC van születőben a Microsoft és az Intel jóvoltából.

Az Intel által korábban már hangoztatott ultramobil PC (UMPC) korai változata lehet az az eszköz, amelyet hivatalosan még be sem mutattak, csak egy-két kiszivárgott kép alapján következtethetünk a termék funkcióira. Egyes feltételezések szerint az Ipod riválisát készül megalkotni a szoftverfejlesztés területéről a szórakoztatóelektronikai piacára is betekintő óriáscég, de mások váltig állítják, hogy egy újfajta tábla PC van születőben.

A körülbelül A5-ös könyv méretű kis készülék egy személyi számítógép, egy PDA és egy hordozható médialejátszó tulajdonságait ötvözi. Képes vezetékmentes csatlakozásra, valamint a GPS használatára is. Mivel azonban a képek egyikén éppen játékfuttatás közben látható a készülék képernyője, az sem kizárt, hogy a Sony PSP tenyérjátékgépének konkurenciájaként fog debütálni az Origami. A hivatalos weboldal információira egyelőre nem támaszkodhatunk, hiszen ott az egyetlen lényeges adat a hivatalos bejelentés dátuma: március 2-a.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek