Connect with us

Az XAPT Hungary a legeredményesebb MBS partner 2005-ben is

Dotkom

Az XAPT Hungary a legeredményesebb MBS partner 2005-ben is

Kitüntetések a Microsoft partnernapon.

Az XAPT Hungary Kft.-t tüntette ki a „Legeredményesebb Business Solutions Partner” címmel a Microsoft. Az elsősorban közép- és nagyvállalati ügyfélkör számára komplex integrált vállalatirányítási megoldásokat megvalósító XAPT tavaly 23%-kal növelte árbevételét.

A Microsoft több kategóriában is kiemelte az XAPT Hungary Kft. teljesítményét, és mindezek megkoronázásaként a tavalyi év legeredményesebb MBS partnercége kitüntetést is az XAPT kapta a Microsoft partnerrendezvényén. Töretlen a siker, hiszen a kezdetektől, immár negyedik alkalommal az XAPT kapta ezt az elismerő címet a Microsofttól.

Az XAPT Hungary Kft. meghatározó szerepet tölt be a Microsoft Axapta vállalatirányítási megoldások hazai piacravitelében. Nemcsak időrendben volt az első hazai Axapta forgalmazó, de ma is a legnagyobb szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező Microsoft partnercég a vállalatirányítási megoldások területén. A 2005-ös év során mintegy kéttucat bevezetést hajtott végre az XAPT Hungary.

Az XAPT Hungary Kft. sikeres évet zárt – árbevétele 2005-ben 760 millió forintra nőtt a 2004-es 617 millió forintról. A közép- és nagyvállalati Axapta projektek mellett az év során beindult új üzletága, a kis- és középvállalati ERP megoldások, a Microsoft Navision értékesítése és bevezetése. A TARGIT üzleti intelligencia, döntéstámogató megoldás és az AgilePoint üzleti folyamatmenedzsment megoldások iránt is számottevő kereslet mutatkozik. Az év szakmai sikerei közé tartozik, hogy a Microsoft nemzetközi fejlesztőcsapatában az XAPT Hungary szakemberei is helyet kaptak.

„A 2006-os év kilátásai hasonlóan kedvezőek” – mondta dr. Schvarcz Zoltán ügyvezető igazgató. „Hamarosan több új cégnél is megkezdjük az Axapta bevezetését, illetve több helyen a GVOP pályázat kedvező elbírálását várja az ügyfél a szerződéskötéshez. Bízunk benne, hogy megőrizzük szakmai és piaci vezető szerepünket egyaránt. Célunk, hogy a kis, közepes és nagyvállalatok számára teljeskörű eszköztárral álljunk rendelkezésre az anyagi és pénzügyi folyamatok hatékony kezelésére, irányítására és a döntéshozásra – ennek legfontosabb eleme a vállalatirányítási rendszer, de szükség esetén magába foglal üzleti intelligencia, folyamattámogató, vagy egyéb integrált megoldásokat is.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom