Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Samsung a 2006-os Torinói Paralimpiai Játékokat is támogatja

Dotkom

A Samsung a 2006-os Torinói Paralimpiai Játékokat is támogatja

A 2006-os Torinói Téli Paralimpiai Játékokat 2006. március 10-19. között rendezik meg.

Az Olimpiai Játékok hivatalos partnere, a Samsung együttműködési megállapodást írt alá a Nemzetközi Paralimpiai Bizottsággal (IPC) és a COMPARTO-val, a 2006-os Torinói Paralimpiai Játékokat Szervező Bizottsággal.

„Ezzel az együttműködéssel a Samsung a jövőben kiszélesíti az olimpiai mozgalomhoz való kötődését, és a 2006-os Torinói Paralimpiai Játékoknak is támogatójává válik” – mondta Hay Keong Yang, a Samsung Electronics elnöke. „A paralimpikonok azon képessége, hogy inspirálják és bátorítják az embereket, hogy kihívásokat állítsanak maguk elé, csodálatra méltó. Megtiszteltetés számunkra, hogy támogathatjuk törekvéseiket.”

A 2006-os Torinói Téli Paralimpiai Játékokat 2006. március 10-19. között bonyolítják le. A Samsung a 2006-os Torinói Paralimpiai Játékok kizárólagos szponzora.

Magyarországi tevékenység
2005 decemberében a Samsung Electronics Magyar Rt. az 1990-ben alakult Magyar Paralimpiai Bizottság utánpótlás csapatának két darab Samsung VP D354/EXH típusú videokamerát adományozott abból a célból, hogy sporteseményeiket rögzíthessék, és így az edzésen, versenyen nyújtott teljesítményeiket értékelhessék. A fogyatékkal élő sportolók kimagasló eredményeket értek el mind a nyári, mind pedig a Salt Lake City-ben megrendezett téli paralimpiai játékokon. Ennek elismeréseként a Samsung Electronics Magyar Rt. a paralimpikon úszó Pásztory Dórát is felkérte a 2006-os Téli Olimpiai Játékokat megelőző Olimpiai Fáklyás Váltófutáson való részvételre.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés