Connect with us

technokrata

Új régióigazgató az Epicor Software Hungary Kft. élén

Dotkom

Új régióigazgató az Epicor Software Hungary Kft. élén

Szücs Orsolya, az új régióigazgató feladata az Epicor magyarországi és ausztriai piaci tevékenységének koordinálása.

Az Epicor Software Hungary Kft. – a középvállalati piac számára fejlesztett Epicor iScala ügyviteli rendszer szállítója – bejelentette, hogy 2006. január közepétől Szücs Orsolya tölti be az Epicor régióigazgatói posztját.

Szücs Orsolya közgazdász végzettségű szakember – emellett MSc in IT Management diplomát, valamint MBA képesítést szerzett a CEU Business Schoolon – 1998. óta dolgozik az Epicor Software Hungary Kft.-nél (jogelődje: Scala ECE Hungary Kft.). A Scalánál korábban hozzá tartozott a teljes magyarországi kereskedelmi tevékenység koordinálása, 2003. őszén pedig az amszterdami székhelyű anyacég, a Scala Business Solutions N.V. közép- és kelet-európai régiójának új piacokért felelős értékesítési igazgatói posztjára nevezték ki. Az Epicor tulajdonossá válásával Orsolya továbbra is a közép- és kelet-európai új piacokért volt felelős mostani kinevezéséig.

Az új posztján Szücs Orsolya kiterjedtebb szervezetirányítási és döntési hatáskört kapott a régió két kulcsfontosságú országában, Magyarországon és Ausztriában. Felelőssége alá tartozik a kereskedelmi és marketingtevékenység, az ügyfél- és partnerkapcsolatok irányítása, az üzletfejlesztés tervezése és végrehajtása.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle