Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mobiltelefon-teszt – kicsit másképp

Dotkom

Mobiltelefon-teszt – kicsit másképp

Mobil-funkciók: ki, mit szeret?

Napjainkban egy mobiltelefon már sok mindenre használható. Interjúnkban az utca emberétől, hogy készülékük mely funkcióit kedvelik leginkább. Mondd el Te is a véleményed a fórumunkban!

Vörös Renáta (tanácsadó) – Az előregyártott smájlik sok időmet megspórolják. Régebbi készülékemen utáltam az írásjelek között egyesével lépegetni a megfelelő karakterig.

Fekete Márton (üzletember) – Egyik kedvencem a sablon SMS-ek között található, gyári „Én is szeretlek” üzenet, de a többit is gyakran alkalmazom.

Eszik Valéria (eladó) – Naponta több képet is készítek a kamerás mobilommal. Így a hangulatomnak megfelelően változtathatom a háttérképeket a készülékemen.

Rácz Balázs (tanuló) – A játékokért vagyok oda, viszont a kígyósat már nagyon untam. Rendszeresen töltök le frisseket, hogy legyen mivel múlatni az időt.

Kovács Anett (háztartásbeli) – Leginkább annak örülök, hogy az SMS-eket már úgy lehet szerkeszteni, mintha szövegszerkesztőt használnék.

Földi Zoltán (humánmenedzser) – A hangvezérlést hasznos funkciónak tartom, bár tapasztalatom szerint még mindig nem tökéletes a megoldás…



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés