Connect with us

Magyarország legnagyobb AMD-alapú PC eszközparkja

Dotkom

Magyarország legnagyobb AMD-alapú PC eszközparkja

A Raiffeisen Bank Zrt. folyamatosan cseréli eszközparkját AMD-alapú HP asztali számítógépekre.

A Raiffeisen Bank Zrt. 2005. szeptemberében ismét a HP Magyarországot választotta asztali PC számítógépeinek szállítójául. A HP Business Desktop dx5150 teljesítménye és az ár/érték aránya meggyőzte a Raiffeisent arról, hogy AMD processzorral szerelt személyi számítógépeket vásároljon. A bank informatikai rendszere Magyarország legnagyobb HP által szállított AMD-alapú kliens infrastruktúrája.

Előítéletekkel teli világunkban hazánk egyik legnagyobb bankja, a haladó szellemű Raiffeisen Bank Zrt. alapos tesztelés után, eszközparkjának folyamatos frissítése céljából már több mint 1000 AMD alapú asztali számítógépet vásárolt.

A bank hazai alapításától kezdve a HP ügyfele. A HP Magyarország a bank beszerzési pályázatának részeként bemutatóeszközöket bocsátott a pénzintézet informatikusai rendelkezésére. Az alapos tesztelés alapján a szakemberek meggyőződtek róla, hogy az AMD nem csak áraival, de a minőség, teljesítmény és kompatibilitás tekintetében is versenyképes.

A HP közvetlenül szállítja a HP dx5150 Small Form Factor AMD-processzorral szerelt konfigurációkat. A bank informatikai szakembereinek munkáját megkönnyítendő, a „Change Standard BIOS Settings” szolgáltatást is telepítették, azaz a HP gyáraiban az ügyfél által igényelt BIOS beállítások kerülnek a gépekre. A szolgáltatás használatával biztosítható, hogy a Raiffeisen Bank egyetlen számítógépe sem nélkülözi az ügyfél által biztonsági szempontból fontosnak tartott BIOS beállításokat, s jelentősen csökken az adminisztráció idő- és költségigénye.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom