Connect with us

technokrata

Az első Lenovo notebookok

Dotkom

Az első Lenovo notebookok

A Lenovo bemutatta első, Lenovo márkanév alatt világszerte piacra kerülő számítógépeit, a Lenovo 3000 termékcsaládot, melynek új asztali és hordozható számítógép modelljei a legkorszerűbb processzorokkal vannak felszerelve és stílusos külsővel, ezüst színű házban kerülnek forgalomba.

A Lenovo 3000 számítógépek egy egyedi, könnyen használható, ún. Lenovo Care programcsomaggal rendelkeznek, amely segít a számítógép könnyű működtetésében, és garantálja a gondtalan számítógép-használatot mindenki számára. A Lenovo Care eszközeinek segítségével a PC üzemeltetése jelentősen leegyszerűsödik, az előre telepített programok önjavító képességgel ruházzák fel a gépet. A kritikus rendszerfrissítések eddigi manuális telepítése helyett a Lenovo 3000 gépek felismerik és frissítik a gépen található szoftvereket, levéve ezt a fáradtságos terhet a felhasználó válláról. Ezeken kívül a Lenovo Care fenntartást támogató tulajdonságai hozzásegítik a felhasználót ahhoz, hogy számítógépe mindig úgy működjön, mintha új lenne.

A Lenovo Care szinte fölöslegessé teszi az IT help desk szolgáltatást, hisz számos hasznos programot egyesít:
– Egy gombos rendszer-helyreállítás, amely támogatja a felhasználót a problémák felismerésében, segítséget nyújt és helyrehozza a vírusok és egyéb káros programok okozta hibákat.
– Automatikus frissítés, amely program önállóan letölti és telepíti a kritikus frissítéseket a felhasználó által megadott időben, így folyamatosan csúcsteljesítményre képes a számítógép.
– Könnyű kapcsolódás mind a vezetékes, mind vezeték nélküli hálózathoz, bárhol is jár otthon vagy az irodában.

Lenovo 3000 notebookok
A Lenovo C100 notebookokat olyan kisvállalkozóknak fejlesztették ki, akik megbízható, ugyanakkor erős számítógépet keresnek, vezeték nélküli kapcsolódási lehetőséggel, beépített hibajavító eszközökkel és multimédiás kiegészítőkkel. A stílusos és elegáns megjelenésű új C100-as gépek az ezüstösen csillogó külsőt stabil teljesítménnyel kombinálják. A ThinkPad notebookok fejlesztői által létrehozott C sorozat a Lenovo mérnökeinek köszönhetően a kiváló minőséget és a megbízhatóságot képviseli a hordozható számítógépek piacán.

A mindössze 2,8 kilogramm tömegű C100-as gép többféle csatlakozási lehetőséggel is rendelkezik, mint például az integrált 802.11 a/b/g vezetéknélküli LAN, a Bluetooth (egyes modellekben), vagy a 10/100 Ethernet és modemkapcsolat. Az új Lenovo notebookok emellett olyan multimédiás képességekkel bírnak, mint a sztereó hangszórók, beépített mikrofon – a hanganyagok rögzítésére és lejátszására – , CD/DVD író-olvasó vagy DVD író. A csupán 3,3 cm vastag C100-as gépeken négy USB portot, 3 az 1-ben memóriakártya-olvasót, továbbá firewire és S-video kimenetetet is találhatunk.

A C sorozat tagjait Intel 915GM chipsettel szerelik, amelyhez Pentium M vagy Celeron M processzor választható. Egyes modellekben az Intel Centrino mobil technológia is megtalálható. A sokat utazók értékelni fogják a 8-cellás akkumulátorral elérhető akár 5 órás működési időt.

A Lenovo C sorozatú notebookokjai április végétől lesznek elérhetőek Magyarországon. A Lenovo 3000-es termékek üzleti partnereken keresztül vásárolhatók meg. A bejegyzett vásárlók részére az IBM Global Financing szolgáltatása is elérhető.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák