Connect with us

technokrata

Megállapodást kötött a FLAG és az EagleEyeOS

Dotkom

Megállapodást kötött a FLAG és az EagleEyeOS

A két cég közötti megállapodás kiterjed a Flag szakértőinek folyamatos képzésére is.

Január végén partneri megállapodást kötött a FLAG és az EagleEyeOS. A szerződés feljogosítja a FLAG-et az EagleEyeOS információszivárgást gátló szoftverének forgalmazására, implementálására és tanácsadói támogatására egyaránt.

Az EagleEyeOS kiemelt fontosságúnak tartja adatbiztonsági rendszereinek implementáció utáni tanácsadói támogatását, amelyet a most aláírt szerződés alapján kíván a két fél biztosítani.

A két cég közötti megállapodás kiterjed a Flag szakértőinek folyamatos képzésére is, garantálva ezzel az ügyfelek igényeinek folyamatos magas szintű kiszolgálását.

„Az EagleEyeOS cégmérettől függetlenül, minden vállalatnál képes megoldani az adatszivárgási problémát. A Flag információbiztonsági üzletága biztonsági rendszerek kiépítésére fókuszál, a Flag és az EagleEyeOS együtt pedig képes egy egyedülálló megoldást nyújtani az adatszivárgási problémákra. A Flag-gel együttműködve, szakmai tudásainkat egyesítve tökéletes biztonsági megoldást nyújthatunk ügyfeleink számára” – nyilatkozta Meksz Dezső, az EagleEyeOS ügyvezető igazgatója.

„Biztosak vagyunk abban, hogy az EagleEyeOS átfogó megoldást nyújt mindazon ügyfeleinknek, akik szem előtt tartják, hogy egyre fokozódik az információszivárgásból következő üzemeltetési kockázat, amely kellő figyelem hiányában súlyos veszteségekkel járhat” – nyilatkozta Tarján Gábor, a Flag információbiztonsági üzletágának igazgatója.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák