Connect with us

technokrata

Jó évet zárt a Sybase

Dotkom

Jó évet zárt a Sybase

Hasonlóan jól teljesített a Sybase Products Hungary Kft.

A Sybas Inc. nyilvánosságra hozta a 2005-ös gazdasági évének pénzügyi eredményét.

A Sybase a legnagyobb globális szoftver szállító vállalat, amely elsősorban az információ menedzselésére és mobilizálására fókuszál a teljes infrastruktúrán: az adatközpontoktól a felhasználói végpontokig. A világban a kereskedelem, a pénzügyi szektor, a kormányzat, az egészségügy és a védelem legkritikusabb adatait Sybase eszközökkel menedzselik.

A Sybase elnöke John Chen a cég bevételének portfolió szerinti megoszlását a következőképpen méltatta: „A Sybase általános növekedését a mobil/vezeték nélküli-, valamint az adatbázis üzletága masszív növekedésének köszönheti. A mobil/vezeték nélküli üzletág bevétele évenként 23%-kal, míg a Sybase IQ adattárház motorunk és az adatbázis zászlóshajónk, az Adaptive Server Enterprise együttes bevétele 9%-kal nőtt a 2005-ös évben.”

A Sybase pénzügyi riportja szerint a cég teljes bevétele 4%-kal, a teljes licenc-bevétele 6%-kal nőtt az előző év eredményéhez képest.

Hasonlóan jól teljesített a Sybase magyarországi kizárólagos disztribútora, a Sybase Products Hungary Kft. is, a cég a 2005 évi kormányzati értékesítési terveit már novemberben teljesítette. A tavalyi jó eredmények megfelelő alapot adnak a magyarországi disztribútornak a 2006-os évre tervezett 25%-os növekedés végrehajtásához.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom