Connect with us

Hirdetés

technokrata

HP+viszonteladó partnerek: folyamatos üzleti siker

Dotkom

HP+viszonteladó partnerek: folyamatos üzleti siker

A HP az ügyfelek érdekében még nagyobb hangsúlyt fektet partnereik oktatására és szakmai képzésére.

Mára komoly hagyománnyá nőtte ki magát a HP Magyarország minden év februárjában megrendezett díjátadó rendezvénye, amelyet a vállalati szektort kiszolgáló legnagyobb viszonteladó partnerei körében rendez.

„A 2005-ös év sok szempontból komoly kihívás elé állította a magyar informatikai vállalkozásokat. A globális trendek egyre erősödő hatása a hazai piacon is érzékelhetővé vált; egyre szorosabb költségkontroll mellett kell a partnereknek a működésüket egyre hatékonyabbá szervezni és ez komoly próbatétel minden vállalkozás számára” – mondta el a tegnap megrendezett esten Gonda Gábor, a HP Magyarország Indirekt értékesítési igazgatója.

2005-ben a HP válaszul erre kidolgozta Kiemelt Partner Programját, amely az ügyfelek számára garanciát nyújt a magas színvonalú kiszolgálásra, a partnerek számára pedig egyfajta védelmet jelent szakmai befektetéseik érdekében. Ezzel a „védjeggyel” a HP a Kiemelt Partnerek ügyfelei számára egyértelművé teszi partnerei hozzáértését, elkötelezettségét a magas színvonalú kiszolgálás iránt, ezzel teremtve értéket viszonteladói és ügyfelei számára egyaránt.

A program összhangban a korábban megkezdett építkezéssel tovább erősíti a partnerek számára a specializálódást, a különböző technológiai kompetenciák mélyebb kiépítését, hiszen így megszerzett szakértelem piacra vitele többletérték a partner és a felhasználó számára is.

A korábban megkezdett munka igazolódni látszik, hiszen 2005 is hozott számos közös, szép sikert a HP és partnerei számára.

A díjátadó gálán a tavalyi év „legeredményesebb HP partnere” díját a Delta Elektronik Kft. kapta, aki emellett az év „legeredményesebb HP viszonteladója a háttértárolók értékesítésében” díjat is átvehette. A „legeredményesebb HP partner a UNIX alapú eszközök értékesítésében” a Conet Kft. lett. A CHS Kft. nyerte el a „legeredményesebb HP disztribútora” díjat, míg a „legdinamikusabban fejlődő HP disztribútor” díjat a Disztributor.hu Rt. nyerte el. A Flag Rt. lett az év „legdinamikusabban fejlődő HP viszonteladója”. A „legeredményesebb HP viszonteladó az iparági szabvány szerverek értékesítésében” díjat a Montana Rt. kapta, míg az Albacomp Rt. a „legsikeresebb HP viszonteladója a nyomtatási és képalkotási eszközök vállalati értékesítésében” díjat nyerte el. Végül a „legsikeresebb HP viszonteladó a személyi számítógép rendszerek értékesítésében” díjat az EuroOne Rt vehette át.

A HP mindemellett a Kiemelt Partneri Program keretében a tavalyi év során közel 300 szakember képzését támogatta.

A Kiemelt Partner Programban a HP Magyarországon 80 partnert látott el az igazoló minősítéssel, de a portfolió jellegéből adódóan az elmúlt évben a HP termékeit több mint 2200 partner értékesítette szerte az országban, ami egyértelműen a legszélesebb jelenlétet biztosítja a piacon a HP számára a hazai IT cégek között.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés