Connect with us

technokrata

D-Link: piacon az új MediaLounge

Dotkom

D-Link: piacon az új MediaLounge

A D-Link High-Definition (HD) médialejátszóval jelenik meg a piacon.

A sikeres MediaLounge termékcsalád legújabb Windows Connect Now kompatibilis tagja High-Definition videó lejátszási funkcióval rendelkezik.

A D-Link, a világ vezető hálózati megoldás szállítója bemutatta digitális otthon termékcsaládjának legújabb tagját, a MediaLounge Vezeték nélküli HD médialejátszót. A készülék minden korábbinál jobb kép- és hangminőséget kínál a High-Definition Audio Video lejátszásnak köszönhetően.

A streaming zenei, fénykép és high-definition video file-ok lejátszása mellett a DSM-520 egy USB 2.0 porttal is rendelkezik, így az USB kulcson vagy merevlemezen tárolt zenéket, fényképeket és videókat is egyszerűen varázsolhatja nappalijába. A berendezés a már meglévő otthoni hálózathoz 802.11g vezeték nélküli kapcsolaton vagy Ethernet kábelen keresztül csatlakozik. A 43 cm széles fekete alumínium ház és a füstüveg előlap bármely otthoni szórakoztató eszköz mellett megállja a helyét.

„A szórakoztató elektronika és a hálózati technológia folyamatosan közeledik egymáshoz, így folyamatosan figyelemmel kell kísérnünk egymás technológiai újításait, és alkalmaznunk kell azokat. A High-Definition televíziózás az egyik legújabb fejlesztési eredmény, így annak előnyeit a legújabb technológiák iránt elhivatott gyártóként biztosítanunk kell vásárlóink számára” – fejtette ki az új médialejátszó piacra dobásának okait Élő András, a D-Link magyarországi képviseletvezetője.

A DSM-520 Vezeték nélküli HD médialejátszó egyaránt támogatja a korábbi és a legújabb médiaformátumokat, köztük a high-definition videót akár Windows Media Video 9 akár MPEG-4 formátumban, melyek akár1080i felbontásra képesek a legjobb képminőség érdekében.

A kompatibilis televíziókészülékekhez a DSM-520 High-Definition Multimedia Interface (HDMI) csatlakozóval rendelkezik. A HDMI tisztán digitális kapcsolatot biztosít mind a kép, mind a hang számára. Emellett megtalálhatók a component, az S-video, a kompozit videó kimenetek kapcsolatot biztosítva valamennyi televíziókészülékhez. A DSM-520 koaxális és optikai digitális audio kimenettel is rendelkezik a tökéletes high fidelity digitális surround hangzás eléréséhez.

A beépített beállítás varázslóval a DSM-520 percek alatt beállítható. A vezeték nélküli beállítások pedig most még egyszerűbbek a Windows Connect Now alkalmazással. Windows XP SP2 operációs rendszer használata esetén egyszerűen indítsa el a Windows Vezeték nélküli beállítások varázslóját, és másolja az adatokat a DSM-520-ra egy USB meghajtó segítségével.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák