Connect with us

technokrata

A D-Link új ügyvezetője Roman Napierala, a 2005-ös Év Embere

Dotkom

A D-Link új ügyvezetője Roman Napierala, a 2005-ös Év Embere

Roman Napierala a D-Link új Kelet-európai ügyvezető igazgatója.

A hálózati megoldások vezető szállítója, a D-Link 2006. januárjától átalakította európai vállalati struktúráját. Az új szervezeti felépítésben Magyarország a varsói központú Kelet-európai régióhoz tartozik. A D-Link Kelet-európai ügyvezető igazgatójának a D-Link korábbi lengyelországi képviseletvezetőjét, a lengyel CRN magazin által a napokban a 2005-ös Év Embere az IT-piacon címmel elismert Roman Napierala-t nevezték ki.

Roman Napierala (38 éves) több mint 10 éves IT és ezen belül hálózati piaci tapasztalattal rendelkezik. Az elmúlt 3 évben a D-Link lengyelországi tevékenységeit irányító vezető ezt megelőzően a 4 éven keresztül a 3Com lengyelországi channel marketing menedzsere valamint Kelet-európai regionális marketing menedzsereként tevékenykedett.

Új munkakörében Napierala a kelet-európai értékesítési, marketing, és ügyfélszolgálati tevékenységekért valamint a vállalati stratégiák implementálásáért felel a teljes kelet-európai régió fejlesztése érdekében.

A D-Link Kelet-európai régiója a legnagyobb Európában. 12 országot ölel fel: Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Magyarország, Szlovénia, Horvátország, Szerbia és Montenegro, Macedónia, Bulgária, Románia, Albánia valamint Bosznia és Hercegovina.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák