Connect with us

technokrata

Új tartalombiztonsági megoldás a Cisco eszközeihez

Dotkom

Új tartalombiztonsági megoldás a Cisco eszközeihez

A Trend Micro új tartalombiztonsági megoldást jelentett be a Cisco Adaptive Security Appliance (ASA) 5500 sorozathoz, amely testreszabható és átfogó védelmet nyújt a vállalati hálózatokat támadó biztonsági fenyegetések ellen.

A Cisco ASA 5500 sorozat új tartalombiztonsági és ellenőrzési szolgáltatásmodulja (CSC-SSM) a két vállalat közösen kifejlesztett védelmi megoldása. Az új szolgáltatás univerzális fenyegetéselhárítást és tartalomfelügyeletet biztosít a hálózati átjárón, mivel a Trend Micro vírusvédelmi, kémprogramvédelmi, adathalászat-védelmi, URL-tiltó és -szűrő, valamint tartalomszűrési megoldásai kiegészítik a Cisco ASA 5500 sorozat egységesített fenyegetéselháró funkcióit: a fejlett tűzfalat, a behatolásvédelmi rendszereket (IPS) és a virtuális magánhálózatot (VPN).

A Trend Micro TrendLabs által támogatott CSC-SSM valós idejű fenyegetéselhárítási intelligenciával bír, amely biztosítja a felhasználók védettségét a káros tartalmak ellen. A modul a Cisco ASA ügyfelei számára egy központilag irányított készüléken keresztül folyamatos felügyeletet nyújt a kiszámíthatatlan és összetett fenyegetések kivédésére.

Az RSA konferencián bejelentett CSC-SSM a következő lépése a két vállalat együttműködésének és a 2005 szeptemberében ismertetett Cisco Incident Control System (ICS) kifejlesztésének. A CSC-SSM a két vállalat stratégiai célját is tükrözi: a több rétegű, számos fenyegetés elleni védelem hálózati infrastruktúrába történő integrálását. A Trend Micro továbbra is segíti a Cisco-t az ASA termékcsalád fejlesztésében, hogy együtt megfelelő védelmet nyújtsanak a, legkülönbözőbb formákban megjelenő digitális fenyegetések ellen. A Trend Micro tartalombiztonsági technológiájának segítségével a Cisco ASA 5500 sorozat átjáró szinten képes folyamatosan figyelni a bejövő és kimenő HTTP, SMTP, POP3 és FTP forgalmat. A Cisco ASA 5500 sorozat az adatokat a CSC-SSM eszközön küldi keresztül, ahol bármilyen gyanús vagy jogosulatlan tartalmat eltávolít, megakadályozva ezzel a rosszindulatú fenyegetések bekerülését a hálózatba.

A Cisco ASA számára biztosított tartalombiztonság mellett a Trend Micro a CSC-SSM készülékek központosított felügyeletét is ellátja a Trend Micro Control Manager segítségével – a vállalat központi felügyeleti konzolja alatt.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák