Connect with us

Hirdetés

technokrata

2006-ben is Magyar Termék Nagydíj pályázat

Dotkom

2006-ben is Magyar Termék Nagydíj pályázat

A fogyasztók nyerhetnek.

A nemzetközi piacon versenyképes, kiemelkedő minőségű termékek előállításának és a szolgáltatások fejlesztésének ösztönzésére – az idén már kilencedik alkalommal – meghirdették a 2006. évre is a Magyar Termék Nagydíj pályázatot Budapesten.

Magyarország uniós tagságával a magyar vállalatok élesebb versenyfeltételek között dolgoznak, a versenyképességet csak magas minőségű termékekkel lehet garantálni. A díj azért is fontos, mert erkölcsi elismerést, ösztönzést jelent a kiváló magyar termékeknek. A fogyasztóknak megbízható eligazítást ad a vásárláshoz a terméken feltüntetett Magyar Termék Nagydíj, így a pályázatnak végső soron a fogyasztók a nyertesei.

A pályázat első meghirdetése óta 1.105 pályázatot értékeltek, nyolc év alatt 326 terméket ítéltek kimagaslónak, közülük 102 termék viseli a Magyar Termék Nagydíj címet. A díjazottak között megtalálhatók a 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozások, de a vegyes tulajdonban lévő gyártók is. Közülük csak egytől kellett minőségi problémák miatt visszavonni a díjat. A pályázati rendszer az idén kibővült az építési termékek körével.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés