Connect with us

technokrata

Vírusvédelem az új Nokia telefonokra

Dotkom

Vírusvédelem az új Nokia telefonokra

A legújabb, S60 3rd Edition operációs rendszerű Nokia készülékekhez is elérhető az F-Secure mobil vírusvédelmi megoldása.

Az F-Secure és a Nokia évek óta együttműködik az egyre nagyobb problémát jelentő mobilkommunikációs tartalombiztonság terén; több vírusvédelmi disztribúciós modell is a két finn vállalat közös fejlesztésének eredménye. Az F-Secure Mobile Anti-Virus már 2004 óta elérhető bizonyos Nokia intelligens telefonok klienseként, ezenkívül a megoldás a kizárólagosan mobilszolgáltatóknak készített Nokia mobil eszközök némelyikébe is bekerült.

„A mobil vírusvédelem elterjedéséhez kulcsfontosságú, hogy a felhasználók könnyedén ki tudják próbálni a szolgáltatást” – mondta el Antti Vihavainen, az F-Secure Corporation mobil biztonságért felelős alelnöke – „A Nokia és az F-Secure képességei nagyszerűen kiegészítik egymást. Az automatikusan működő F-Secure vírusvédelmi megoldás és a Nokia intelligens telefonok fejlett biztonsági szolgáltatásai versenyképes megoldást biztosítanak a káros tartalmak ellen.”

Az F-Secure Mobile Anti-Virus mobil eszközökön futó valósidejű védelmet és automatikus vírusvédelmi frissítéseket kínál. Az F-Secure anti-vírus megoldása a világ első és egyik legszélesebb körben elérhető mobil vírusvédelmi szolgáltatása. Az új F-Secure Mobile Anti-Virus 3.0 a Symbian OS v9 és az S60 3rd Edition platformon futó eszközöket támogatja. Az F-Secure Mobile Anti-Virus megtalálható az N71 mobiltelefon memóriakártyáján, a Nokia E60, a Nokia E61 és a Nokia E70 készülékekhez pedig elérhető a Nokia Catalogs szolgáltatáson keresztül.

A Symbian OS rendszerre épülő S60 platform a legelterjedtebb az intelligens telefonokra készült szoftverek közül; a piacvezető mobiltelefon-gyártók közül többen is licencelik. A rugalmas S60 platform változatos hardver- és szoftverkonfigurációk kiépítését teszi lehetővé. Ezt a változatosságot jól mutatja a már piacon lévő S60 eszközök sokszínűsége.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák