Connect with us

technokrata

Új ügyvezető igazgató az LG-nél

Dotkom

Új ügyvezető igazgató az LG-nél

2006. januárjától Alan Song lett az LG Electronics Magyar Kft. új vezetője.

Alan Song a pozícióban Youn Hoi Kim-et váltotta, aki 4 évig szolgált az LG magyarországi irodájának ügyvezető igazgatójaként, és a magyar piacon túl, 6 export országért is felelős volt. Az előd vezetősége alatt az LG árbevétele 27 milliárd forintról 39 milliárd forintra emelkedett, miközben az LG alkalmazottainak száma kétszeresére nőtt.

Alan Song 48 éves. Karrierjét az LG Electronics-nál 1974-ben, közvetlenül a koreai Inha Egyetemen elvégzése után kezdte, az ISP termékek marketing részlegén. Ezt követően 4 évig az Egyesült Királyságban dolgozott, ahol szintén az informatikai termékekért felelt, majd visszatért Koreába, ahol elmélyült a félvezető üzletágban. Mielőtt átvette az LG Electronics magyar irodájának vezetését, Alan Song a digitális televízió (plazma és LCD TV) üzletág európai értékesítési és marketing igazgatója volt. E munkakörének ellátása során több alkalommal ellátogatott Magyarországra.

Song úr – az LG globális politikájához igazodva – új alapokra helyezi a cég üzleti kapcsolatait és ügyfél központú megoldásokat, akciókat léptet életbe. A vállalatot egy erősebb szervezetté alakítja, egy az eddigieknél is hatékonyabb menedzsment filozófiával, előtérbe helyezve a gyors és pontos cselekvést, amely a partnerek nagyobb megelégedése mellett a gyorsabb növekedést is szolgálja.

Alan Song vezetőként elért sikerei az elektronikai iparágnak a gyártóüzemek, a minőségbiztosítás, az értékesítés és marketing terén szerzett mélyreható ismeretére épülnek, amihez optimista és energikus személyisége, és kitűnő kommunikációs készsége párosul. Nős, két gyermek édesapja, és örömmel néz elébe mindazon új kihívásoknak, melyeket Magyarország tartogat számára.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek