Connect with us

technokrata

McAfee védelem a Sony Ericsson P990i és M600i készülékekben

Dotkom

McAfee védelem a Sony Ericsson P990i és M600i készülékekben

A McAfee és a Sony Ericsson együttműködése részeként a McAfee VirusScan Mobile és a McAfee Firewall Mobile alkalmazások védik a Sony Ericsson P990i okostelefon és az M600i készülék kommunikációs szolgáltatásait – a két alkalmazás ingyenes próbaverziója része a telefonok szoftvercsomagjának.

„Nagyon izgalmas a Sony Ericssonnal dolgozni azon, hogy vezető és innovatív készülékeiket fontos biztonsági képességekkel lássuk el” – mondta Victor Kouznetsov, a McAfee Mobile szenior alelnöke. „A McAfee egyre növekvő számban tapasztal mobiltelefonokat célzó rosszindulatú kódokat, és nagyra becsüljük a Sony Ericsson erőfeszítését, hogy megvédjék a felhasználókat már a mobilfenyegetések mindennapossá válása előtt.”

A McAfee VirusScan Mobile és a McAfee Firewall Mobile alkalmazások 30 napos próbaverziói a telefonok szoftvercsomagjának részét képezik, a felhasználók külön közel 30 dollárért, együtt pedig közel 40 dolláros áron vásárolhatnak éves előfizetést.

A McAfee Mobile
A McAfee jelenleg több mint százféle mobileszközt használó tizenhétmillió felhasználót támogat világszerte. A McAfee többéves tapasztalatot szerzett mobilplatformok és protokollok fejlesztésében a nagyobb operátorok és gyártók oldalán, szoros együttműködésben áll a mobilinfrastruktúra szolgáltatóival, valamint élen jár a mobileszközöket fenyegető veszélyek kutatásában a McAfee AVERT laboratóriumok által.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák