Connect with us

technokrata

F-Secure vírusvédelem Windows Mobile 5.0-ra

Dotkom

F-Secure vírusvédelem Windows Mobile 5.0-ra

Az F-Secure mobil eszköz védelmi megoldása a mai naptól az új Windows Mobile 5.0 operációs rendszeren is elérhető. Az F-Secure Mobile Anti-Virus ezentúl a Symbian operációs rendszerek mellett minden Windows Mobile platformot is támogat.

„Mobil vírusvédelmi termékeink fejlesztésében ez volt a következő logikus lépés, hiszen ma már a Microsoft is jelentős szereplő a mobiltelefon-piacon. A Windows Mobile igen fejlett operációs rendszer, és mivel népszerűsége egyre nő, nagyon valószínű, hogy a jövőben még inkább a vírusírók célpontjává fog válni” – mondta Antti Vihavainen, az F-Secure mobil biztonságért felelős alelnöke.

Az F-Secure Mobile Anti-Virus 2.1 for Windows Mobile bejelentésével az F-Secure Mobile Anti-Virus nem csak a Symbian Series 60, 80 és 90 platformokat, de minden Windows mobil platformot, illetve készüléktípust támogat: a 2003 és 5.0 operációs rendszereket, illetve a kéziszámítógépeket és az intelligens telefonokat is. Az F-Secure Mobile Anti-Virus új verziója emellett támogatja a négyzet alakú képernyővel rendelkező eszközök, így többek között a HP iPAQ 6515 termék használatát. Az F-Secure Mobile Anti-Virus 2.1 for Windows Mobile angol, finn, francia, német, olasz, spanyol és svéd nyelven használható.

A Symbian Series 80 platformot használó telefonokra továbbra is elérhető az F-Secure Mobile Security megoldás, amely a vírusvédelmi funkciók mellett tűzfalat is tartalmaz. Az F-Secure Mobile Anti-Virus és F-Secure Mobile Security programok megvásárolhatók az F-Secure eStore webáruházon keresztül. A mobil eszközökre optimalizált F-Secure Mobile Portal ingyenes 30 napos próbaverziók is letölthetők.

Az F-Secure Mobile Anti-Virus az egyik legátfogóbb megoldás az intelligens telefonok kártékony tartalom – például kéretlen üzenetek és hibásan működő alkalmazások – elleni védelméhez. Az F-Secure Mobile Anti-Virus mobil eszközökön futó valósidejű védelmet és automatikus vírusvédelmi frissítéseket kínál. A fertőzések elkerülése érdekében a program minden fájlt feltartóztat, és automatikusan ellenőrzi az összes elmentett, másolt, letöltött, szinkronizált vagy másképp módosított fájlt. A szoftver automatikusan ellenőrzi a memóriakártyákon található fájlokat, és amint fertőzött fájlra bukkan, azt – a rendszeren tárolt többi adat védelme érdekében – azonnal karanténba zárja.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák