Connect with us

Hirdetés

technokrata

A HP-nél ASDP minősítést nyert el a Montana

Dotkom

A HP-nél ASDP minősítést nyert el a Montana

A Montana Rt. feljebb lépett.

A Montana Rt. tagja lett annak a HP-nál kiemelt alvállalkozói státuszba sorolt 6 cégből álló szűk körnek, melynek tagjai az ASDP minősítést Magyarországon megszerezték. Hasonló minősítést mondhat magáénak az Albacomp, a Delta és a Minor is.

ASDP partner az a cég lehet, amely eleget tesz a szigorúan ellenőrzött szervízelési színvonalnak, melyet a HP mérőszámokkal kalibrál. Ennek biztosítása Kemény Mátyás szerviz csoportvezető feladata, melynek eddig is maradéktalanul eleget tett. Emellett a Montana Rt. HP emelt szintű szolgáltatás, azaz CarePack forgalmának folyamatosan meg kell haladnia a teljes HP HW (szerver, munkaállomás, nyomtató) értékesítési volumen 5%-át.

A CarePack a HP által egyfajta dobozos termékként értékesített support szolgáltatás. A Montana Rt. által leggyakrabban forgalmazott CarePack-ek:

  • garancia kiterjesztés (az alap 1-3 év garanciát terjeszti ki 3-5 évre)
  • PostWarranty CarePack (garancia lejárta után lehet megvenni, ezáltal az eszköz 1 évig ismét garanciális lesz),
  • emelt szintű hibaelhárítás (garantált javítás-megkezdési, esetleg hibaelhárítási idő).

A Montana Rt.-nek mindkét feltételt minden évben újra és újra teljesítenie kell ahhoz, hogy megőrizhesse Authorised Service Delivery Partnerségét (ASDP).


A HP silver és gold szervizpartnereit eddig két csoportra osztotta. Az Authorised Warranty Delivery Partnerek (AWDP) csak garanciális javításokat végezhettek. CarePack javítást csak akkor végezhettek, ha azt maguk értékesítették. Az Authorised Service Delivery Partnerek (ASDP) emelt szintű HP szolgáltatásokat is (például CarePack, mint garancia kiterjesztés valamely HP eszközre) nyújthattak.

2007-től az AWDP mint minősítés megszűnik. Ez azt jelenti, hogy a jövőben bárminemű szerviz tevékenységet csak ASD Partner végezhet, az átmeneti időszakban pedig – 2007-ig -, CarePack-es javítás szintén csak ASDP-k számára engedélyezett!


A HP szerverei piacvezetők a Microsoft.NET, a Linux és a nagyvállalati UNIX környezetekben, a rendszer- és menedzsment szoftverek területén, adattároló-rendszerei a legmegbízhatóbbak a vállalati és nyílt hálózatok tárolási szolgáltatásaiban.

Magyarországon a HP a piacvezető az informatikai szolgáltatások területén, Európában pedig a második. A magyar leányvállalat a szolgáltatási szegmensen belül vezető szerepet tölt be olyan kulcsfontosságú területeken, mint az infrastruktúra-szolgáltatások, kritikus rendszereket támogató szolgáltatások, valamint a tanácsadás – tervezés – kivitelezés hármasságával is jellemezhető rendszerintegráció.

Ennek eredményeképpen hazánkban az SAP installációk több mint fele HP platformon fut, a HP a Microsoft és az Oracle legnagyobb szolgáltatási partnere lett, 2002-ben pedig megkapta az Az év stratégiai partnere díjat a Cisco-tól.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés