Connect with us

technokrata

Újgenerációs biztonsági megoldások

Dotkom

Újgenerációs biztonsági megoldások

Teljesen megújult biztonsági termékcsaláddal indítja az évet a D-Link.

Lendületes támadást indít a hálózati piac nemzetközileg és itthon egyaránt elismert szereplője az egyszereplős hálózati biztonsági piacon. Az év elején bemutatott új NetDefend tűzfal generáció bevezetése mellett a lakossági piacon az Agnitummal kötött OEM megállapodás és a közeljövőben induló security portal jelzik, hogy a D-Link minden eddiginél nagyobb hangsúlyt helyez a hegemónia megtörésére, és egy egészséges verseny kialakítására.

Az új NetDefend tűzfalak szervesen illeszkednek a D-Link új stratégiájába, melynek középpontjában teljes körű nagyvállalati megoldások költségtakarékos kiépítése szerepel. A tavaly megismert xStack switchekkel együtt alkalmazva kettős védelem építhető ki egyetlen eszközzel, hiszen a ZoneDefense mechanizmusnak köszönhetően nemcsak a kívülről érkező támadásoknak áll ellen a tűzfal, hanem képes a belülről érkező rosszindulatú adatforgalmat is blokkolni.

„A korábban egyetlen szereplő által uralt nagyvállalati piacon már be is számolhatunk az első sikerekről, hiszen január óta a Magyar Tudományos Akadémia hálózatát a D-Link legmagasabb kategóriájú, extrém igényeknek is megfelelő tűzfala védi.” – mondta el Élő András a D-Link magyarországi képviseletvezetője.

Az új tűzfalak mellett a D-Link a közelmúltban mutatott be egy teljesen új típusú biztonsági eszközt, az úgynevezett Information Security Gateway-t, mely a tűzfal és a hálózat közé helyezve képes kezelni az azonnali üzenetküldő rendszerek (IM) és a peer-to-peer alkalmazások jelentette növekvő veszélyeket. A biztonsági megoldásokat egy újonnan induló security portal egészíti ki a közeljövőben, mely automatikus és biztonságos szoftverfrissítéseket tesz majd lehetővé a biztonsági megoldások vásárlói számára.

A lakossági piacon az Agnitummal kötött OEM megállapodás nyomán személyes tűzfalak biztosításával, valamint az Egyesült Államokban már bemutatott, szoftveres árban forgalmazott SecureSpot nevű hardveres biztonsági megoldással igazolja a D-Link elhivatottságát a minél teljesebb hálózati biztonság iránt.

Az új tűzfal család
DFL-200: SoHo kategóriás tűzfal legfeljebb 40 felhasználó számára. 1 WAN, 1 DMZ és 4 LAN port, 80 IPSec VPN átjáró.
DFL-800: Kisvállalati tűzfal ZoneDefense védelemmel legfeljebb 150 felhasználó számára. 2 WAN port, 1 DMZ port, 7 LAN port, 300 IPSec VPN átjáró.
DFL-1600: Középvállalati tűzfal Zone Defense védelemmel legfeljebb 300 felhasználó számára. Többszörös WAN port, 6 10/100/1000 szabadon konfigurálható LAN/DMZ port és 1200 IPSec VPN átjáró.
DFL-2500: Nagyvállalati tűzfal ZoneDefense védelemmel legfeljebb 600 felhasználó számára. Többszörös WAN port, 8 10/100/1000 szabadon konfigurálható LAN/DMZ port és 2500 IPSec VPN átjáró.
DFL-M510: Information Security Gateway, 1x 10/100Mbps WAN port, 1x 10/100Mbps LAN port, azonnali üzenetküldő (IM) és P2P alkalmazások felügyelete/menedzsmentje, Layer7 alkalmazások menedzsmentje, valós idejű forgalom figyelés.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek