Connect with us

technokrata

LGE: high-tech pompa Szófiában

Dotkom

LGE: high-tech pompa Szófiában

Az LG Electronics pompás nyitóünnepség keretében hivatalosan megnyitotta Bulgáriában az
LG Electronics Magyar Kft. kereskedelmi kirendeltségét.

A high-tech termékek globális piacvezetőjeként ismert LGE 2006 januárjától kereskedelmi képviseleti irodát működtet Szófiában.

– mondta Mr Hyun Koo Yuh, az LG bulgáriai ügyvezető igazgatója. Az ügyvezető igazgató több mint 17 éve dolgozik az LG-nél, ezen belül Koreában, Oroszországban, Spanyolországban, majd Magyarországon. 2006 januárjától az LG szófiai kereskedelmi kirendeltségét vezeti. Az iroda marketing tevékenységgel támogatja az LGE bulgáriai viszonteladóit és forgalmazóit, továbbá feladata különféle vállalati rendezvények megszervezése is.

„Cégünk mottója: Life is Good – az élet jó. Éppen ezért azt szeretnénk, ha a jövőben az LG szociális téren is lépéseket tenne, szociális és karitatív kampányokat szervezne, amelyek tényleg jobbá tennék a bolgár lakosság életét” – mondta Mr Yuh.

Bulgária az első olyan balkán ország, ahol a technológia világának egyik globális vezetőjeként számon tartott LGE kereskedelmi kirendeltséget nyit. „Bulgária EU-csatlakozásával jelentős potenciált látunk az Önök piacában. Hiszünk abban, hogy a közös európai piac részéként biztonság és stabilitás vár mind Bulgáriára, mind cégünk itteni üzleti tevékenységére” – mondta Mr K.S Song, az LGE Magyarország ügyvezető igazgatója.

Első osztályú vállalathoz méltóan, az LGE stílusosan ünnepelte meg eme jelentős eseményt egy, a Sheraton szállóban január 17-én tartott gálaest keretében. A Sheraton Hotel előcsarnoka bemutatóteremmé változott át, amely a bolgár vásárlóknak kínált új, prémium kategóriás termékeket vonultatta fel. A meghívott vendégek ily módon rendkívül kellemes környezetben tekinthették meg a termékkínálatot a Beloslava és Intro kvartett előadása kíséretében, különleges fényjáték és dekorációk közepette. A termékbemutatók az LG Electronics számos egyedülálló termékét felölelték: ezen belül az ún. „barnaárut”, „fehérárut”, ISP és GSM termékeket. Az esemény moderátora a híres bolgár televíziós műsorvezető, Mira Dobreva.

A hivatalos megnyitó kiemelt vendégei voltak őméltósága a Koreai Köztársaság nagykövete, Mr. Cheong, az LGE bulgáriai partnereinek képviselői, a kiemelt ügyfelek képviselői, az LG Electronics nemzetközi képviselői, a média képviselői, valamint a vállalat bulgáriai csapata.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom