Connect with us

Hirdetés

technokrata

Siemens WAN hálózat a sunrise-nál

Dotkom

Siemens WAN hálózat a sunrise-nál

A Siemens bővíti a TDC Switzerland AG transzporthálózatát.

A másként sunrise néven ismert svájci telekommunikációs szolgáltató három éves futamidejű szerződés keretében megbízta a Siemens-et WAN hálózatának lecserélésével és kibővítésével. Az installáció révén ügyfeleinek a legmodernebb szolgáltatásokat fogja majd kínálni, maximális skálázhatósággal.

A sunrise jelenlegi transzporthálózata az 1997-es kezdetekre nyúlik vissza. Azóta a teljesítmény- és költséghatékonyság-követelménye oly mértékben megnőttek, hogy szükségessé vált a legújabb hálózat-generáción alapuló megoldás alkalmazása. Így esett a sunrise választása a Siemens Communications ágazatának Surpass hiT 70xx multi service provisioning platform-jára. Ez csökkenteni fogja a backbone hálózat transzport szolgáltatásának belső költségeit, másrészt az ügyfeleknek egészen újfajta szolgáltatásokat lehet majd nyújtani.

A Surpass hiT 70xx Ethernet valamint hagyományos TDM technika alapján a beszéd-, adat- és video-kommunikáció minden fajtáját támogatja. Ezek a teljes hálózatban és minden telephelyen elérhetők lesznek. Az üzemeltetési költségeket a magas integráltságú felépítés, a nagy teljesítmény és a lényegesen kisebb helyigény révén optimálni lehet. A multi service provisioning platform-ot a legnagyobb skálázhatóságra tervezték, így minden lehetséges követelményt optimális ár/teljesítmény arány mellett lehet kielégíteni. A jövőbeli új funkciókat szoftver update-ekkel lehet bevezetni. A TNMS menedzsment rendszer biztosítja a szolgáltatások gyors bevezetését és a biztonságos üzemet.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés