Connect with us

technokrata

Az Alerant a BEA támogatási központja lett

Dotkom

Az Alerant a BEA támogatási központja lett

A BEA Systems különlegesen magas szintű support rendszert vezetett be a BEA alkalmazás infrastruktúrák támogatására. E szolgáltatások nyújtására Magyarországon az Alerant Rt.-t kérte fel.

A BEA termékeihez eddig is számos support szolgáltatást kapcsolt, mint például 24/7 órás rendelkezésre állást, tanácsadást a verzióváltások és karbantartások esetében. Most jelentősen kibővítette szolgáltatásainak körét, és egy olyan rugalmas és teljes rendszert hozott létre, melyben alapos előkészítés és tervezés után, az ügyfelekkel együtt, személyre szabottan alakíthatók ki a támogatási csomagok. A Mission Critical Support Continuum elnevezésű szolgáltatáscsomag a megelőzés, pontos diagnosztizálás és kritikus esetekben a professzionális menedzselés együtteséből épül fel.

Az MCS Continuum keretében minden ügyféllel külön szakértői csapat foglalkozik. A szakembereknek szigorú feltételeknek kell megfelelniük. Több éves fejlesztési, implementálási, diagnosztizálási és menedzselési tapasztalatot, széles körű BEA és J2EE ismeretet várnak el tőlük. A szakértők, azon kívül, hogy nagyon mélyen megismerik az ügyfél informatikai infrastruktúráját, szoros kapcsolatban állnak a BEA support központjával, valamint a termékfejlesztési részleggel is. A support központban található az a világméretű mintagyűjtemény, mely tartalmazza a BEA támogatások során felmerült problémákat és azok megoldásait. Ezek nemcsak kritikus helyzetekben segíthetnek, de a delegált szakértők folyamatosan figyelemmel kísérhetik az új megoldásokat.

Az új support rendszerben kulcsszerepet kap a megelőzés. Ennek érdekében a szakemberek részletesen felmérik az adott alkalmazás infrastruktúrát, és átfogó support stratégiai tervet készítenek. Ezen felül konkrét akciótervek is születnek, például a meghibásodások megelőzésére, illetve a tipikus szolgáltatás menedzsment folyamatok kezelésére. Az MCS Continuumnál az upgrade-ekkel, verzióváltásokkal kapcsolatos információk a döntés meghozatala után elérhetővé válnak, így a szakértők jelentős segítséget nyújthatnak az előkészületekben.

Éles helyzetekben az MCS Continuum keretében több support csapatot is mozgósítanak. Az előre tervezhető esetekben (upgrade-ek, migrációk) az ügyféllel dolgozó szakértők nyújtanak támogatást. Váratlan események alkalmával az ügyfelek azonnal felvehetik a kapcsolatot szakértőikkel. Egy kiemelt menedzsment csapat is megvizsgálja a helyzetet, és további szakembereket küldhet a feladat megoldására. Amennyiben szükséges, egy különleges support team is bekapcsolódik a munkába.

A BEA Mission Critical Support Continuum szolgáltatáscsomagjával garantáltan megbízható működés- és teljesítményszintet biztosít.

Magyarországon, a BEA Systems felkérésére a Mission Critical Support Continuum szolgáltatásokat az Alerant Rt. biztosítja. A kiválasztásnál szerepet játszott, hogy az Alerant régiós szinten is kiemelkedően magas számú vizsgázott szakértővel rendelkezik, valamint jelentős tapasztalatot szerzett a support szolgáltatások terén. A HP Magyarországgal együtt, a HP szolgáltatásait kiegészítve is nyújt támogatási szolgáltatásokat, melyek célja a magas rendelkezésre állás és a megfelelő teljesítmény biztosítása a BEA alkalmazásokon, illetve az azokat támogató IT-infrastruktúrán. A kiváló együttműködést jelzi, hogy a tavalyi évben a HP az Alerant Rt.-t kiemelkedő szakmai felkészültsége és munkája elismeréseként Regional Resource Partnerévé választotta.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle