Connect with us

technokrata

ÁFA-védjegy a Hungarotelnél

Dotkom

ÁFA-védjegy a Hungarotelnél

A Hungarotel – a távközlési cégek közül elsőként – kapta meg az ÁFA-védjegyet.

A Hungarotel zRt. 2006. február 1-jétől hivatalosan is csatlakozott a kormány által meghirdetett ÁFA -csökkentési programhoz. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök 2006. január 31-én ünnepélyes keretek között védjegyet adott át a Hungarotel zRt-nek, melyet Vágány Tamás, kereskedelmi és marketing vezérigazgató-helyettes vett át.

Az eseményre azon első 10 cég kapott meghívást, amelyek áraikban legelőször érvényesítették az ÁFA-csökkenést.

A Hungarotel már január első napjaiban közleményben tudatta, hogy az ÁFA-csökkentés következtében csökkennek az általa kínált szolgáltatások és termékek árai. A védjegyátadást megelőzte egy rövid egyeztető beszélgetés a miniszterelnök és a meghívott cégek vezetői között az Országház Munkácsy termében. Az ÁFA-csökkenést követő alacsonyabb árak bevezetését igazoló védjegyek átadására a Nándorfehérvári teremben került sor. Gyurcsány Ferenc elmondta, hogy azon cégek, melyek az 5%-os ÁFA-t már átadták vásárlóiknak, egyelőre csupán 50-52%-át képezik a Magyarországon működő vállalkozásoknak.

A rendezvényen a távközlési szektorból kizárólag a Hungarotel zRt. kapott meghívást.

„Fontosnak tarom, hogy cégünk minden olyan lehetőséget kihasználjon a törvényi szabályozások keretei között, amik csökkenthetik szolgáltatásaink díját, így egy percig sem volt kérdéses, hogy a Hungarotel csatlakozik a programhoz” – nyilatkozta Vágány Tamás az eseményt követően.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom