Connect with us

technokrata

64 bites AMD processzorokon alapuló Fujitsu Siemens noteszgép

Dotkom

64 bites AMD processzorokon alapuló Fujitsu Siemens noteszgép

A Fujitsu Siemens Computers bemutatta legújabb, AMD Turion64 és Athlon64 mobil technológiát támogató Amilo A3667G multimédiás noteszgépét.

A nagy, 17 hüvelykes Crystal View széles képernyős (16:10) kijelzővel ellátott új modell igen elegáns megjelenésű. Az 1440×900 pixeles, WXGA felbontású LCD kijelző fényes, rendkívül éles, tiszta és részletes képet produkál. A grafikus teljesítményről az 128/512 Hypermemóriával működő ATI Mobility Radeon X700 grafikus kártya gondoskodik.

Az AMD Turion 64 és Athlon64 mobil processzorokkal dolgozó karcsú Amilo modell maximális szabadsághoz juttatja használóját, mivel biztosítja azt a nagy teljesítményt és hosszú akkumulátor-üzemidőt, amelyre például utazás közben is szükség van a professzionális multimédiás jellemzők támogatásához. Az eszköz megfelelő választás lehet mind a videó-rajongók, mind azon felhasználók számára, akik digitális fotóikhoz vagy egyéb grafikus alkalmazásokhoz keresnek megfelelő partnert, akár az irodában, otthon, vagy utazás közben.

Az új noteszgép halk működését segíti a speciális „halk üzemmód” funkció, amely jelentősen lecsökkenti a ventilátor zaját. A beépített távvezérlő pedig a felhasználó kényelmét szolgálja.

Műszaki jellemzők
– AMD Turion64 és Athlon64 mobil technológia
– 17 hüvelykes, 1440×900- pixeles, WXGA felbontású LCD kijelző
– beépített távirányító
– „4-in-1” memóriakártya-olvasó
– beépített WLAN
– USB 2.1, SPDIF és IEEE 1394 DVI-I portok
– 128/512 Hypermemóriás ATI Mobility Radeon X700 grafikus kártya
– ExpressCard slot (36/54mm)
– „Halk üzemmód” (Silent Mode) funkció
– kétrétegű írásra is képes DVD+/- optikai meghajtóSzólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom