Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hatékony biztonsági outsourcing

Dotkom

Hatékony biztonsági outsourcing

A Security Management Portal (SMP) 6.0 lehetővé teszi, hogy a felügyelt védelmi szolgáltatók (Managed Security Service Providers) hatékonyan elégítsék ki a kisvállalatok egyre növekvő igényét a biztonsági erőforrás-kihelyezés (outsourcing) iránt.

A Check Point Software Technologies és a SofaWare Technologies, a Check Point egyik vállalata bejelentette a Security Management Portal (SMP) 6.0-ás verzióját, a szolgáltatók számára tervezett átfogó, hálózat-biztonsági felügyeletet.

“Egyre növekvő igényt tapasztalunk azon kisvállalatok körében, amelyek a felmerülő hálózat-biztonsági feladatok megoldását segítő külső szakértelmet keresnek,” mondta Zohar Kaufman a SofaWare Technologies Ltd. kutatásért és fejlesztésért felelős elnökhelyettese. “Az SMP egy kivételes megoldás, mivel ez az egyetlen felügyeleti termék, amely teljes mértékben integrált, előfizetéses felügyeleti rendszert is tartalmaz.”

Az SMP 6.0 lehetővé teszi a felügyelt biztonsági szolgáltatók (MSSP – Managed Security Service Providers) számára különböző csomagok kifejlesztését azon kisvállalatok számára, amelyek erőforrás-kihelyezéssel kívánják megoldani hálózati biztonság-felügyeleti szükségleteiket. A felügyelet, a konfiguráció, valamint az ellenőrzés méretezhető módszerét kínálja Safe@Office átjárók számára, amelyek száma akárhány lehet tíztől több tízezerig. Mindemellett képes előfizetéses biztonsági szolgáltatások, többek között szoftver és antivírus frissítések, dinamikus VPN, dinamikus DNS, biztonsági jelentések, web szűrés, antispam és sérülékenység vizsgálat biztosítására.

Az új SMP 6.0 néhány jellemzője:
o Vulnerability Scanning Service (VSS) – Integrált biztonsági rés vizsgálat, amely lehetővé teszi a szolgáltatók számára az előfizetői hálózatok rendszeres ellenőrzését, biztonsági résekkel és tűzfal-konfigurációs hibákkal kapcsolatban. A biztonsági rés vizsgálatot integrálták az SMP jelentéseket készítő moduljába, valamint lehetővé válik a grafikus jelentések és figyelmeztetések automatikus követése is.
o Gateway Antivirus and Intrusion Prevention Management Service (Gateway Antivírus és Behatolás-védelem Felügyeleti Szolgáltatás) – Ellenőrzi az vírusadatbázis frissítéseket és a vizsgálati házirendet. Valósidejű vírus, féreg, jelszóhalászat figyelmeztetések, valamint elárasztásos támadások megakadályozása. Az új, beépített NGX 6.0 gateway antivírus és alkalmazás szintű védelem (Application Intelligence) technológiákon alapul.
o Biztonságos hotspot felügyeleti szolgáltatás – A nagy hotspot alkalmazások – mint például a hotelek, vagy a POS-ek – méretezhető, központi felügyelete. A beépített NGX 6.0 Secured Hotspots technológián alapul.
o SOAP/XML alapú API – Szabvány interfészek, amelyek lehetővé teszik a számlázó rendszerek, az ügyfélszolgálati alkalmazások, vagy a self-provisioning website-ok zökkenőmentes integrációját.
o Fejlett grafikai ellenőrzés és jelentés – Lehetővé teszi a szolgáltató számára valamennyi biztonsági átjáró és szerver teljes mértékű ellenőrzését.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés