Connect with us

technokrata

D-Link hálózati eszközök már a közbeszerzésben is

Dotkom

D-Link hálózati eszközök már a közbeszerzésben is

A D-Link számára óriási üzleti lehetőség a közszféra megcélzása.

Novembertől D-Link hálózati eszközökből is vásárolhatnak a közbeszerzésre kötelezett közigazgatási intézmények. Az erről szóló keret-megállapodásokat október 27-én írta alá a cég közbeszerzési partnereivel a Központi Szolgáltatási Főigazgatóság (KSZF).

A megállapodásoknak köszönhetően jelentősen bővül a közbeszerzésre kötelezett közigazgatási szervek választási szabadsága a hálózati eszközök piacán, ennek köszönhetően pedig racionálisabban költhetők el hálózati fejlesztésekre az állami források.

„Régóta vártunk a hálózati eszközök piacának megnyitására a közigazgatási szegmensben, mely kiváló lehetőség számunkra és leendő ügyfeleink számára egyaránt. A D-Link valamennyi közigazgatási intézmény számára képes azok egyedi igényeire szabott megoldásokat kínálni rendkívül versenyképes áron. Magyarországi irodánk segítséget nyújt a hálózatfejlesztési igény pontos felmérésében, és egy erre az igényre kidolgozott, így felesleges kiadásokat nem igénylő megoldást kínálunk.” – ismertette a D-Link álláspontját Élő András képviseletvezető.

Az üzleti szférában rendkívül kedvező ár/érték arányáról már jól ismert D-Link számára óriási üzleti lehetőség a közszféra megcélzása, mivel várhatóan ebben a piaci szegmensben is tért nyer a költségracionalizálás, az informatikai beruházások megtérülés alapú szemlélete, és a jól meghatározott igényekre szabott beszerzések gyakorlata. A D-Link kimagasló kutatás-fejlesztési tevékenységének és saját gyártókapacitásának köszönhetően jelentősen alacsonyabb árak mellett tudja biztosítani a professzionális megoldásokhoz szükséges funkcionalitásokat. Mindehhez nagyfokú megbízhatóság, helyi szakértő csapat és szervizháttér párosul.

A D-Link termékeket kínáló közbeszerzési partnerek listája elérhetőségeikkel megtalálható a D-Link weboldalán.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák