Connect with us

technokrata

Csökkenti árait a T-Com – akár 50 százalékkal

Dotkom

Csökkenti árait a T-Com – akár 50 százalékkal

Átlagosan 4 százalékos lesz a csökkenés, de bizonyos esetekben a 17 vagy akár az 50 százalékot is eléri.

Csökkenti árait január 1-jétől a T-Com. A T-Com célja, hogy minél több ügyfele még a januártól bevezetésre kerülő ÁFA-csökkentés mértékénél is nagyobb kedvezményben részesüljön. Ezért úgy állapítja meg a csökkentés mértékét, hogy figyelembe veszi, több mint 2 milliós ügyfélkörében mely díjcsomagok a legnépszerűbbek, továbbá a szerényebb anyagi körülmények közt élőknek igyekszik még elérhetőbbé tenni a távközlés nyújtotta kényelmet.

A lakossági díjcsomagok közül a több mint félmillió ügyfél által választott Felező csomag (amely után a szociálisan rászorulók az Informatikai és Hírközlési Minisztérium havi ezer forintos támogatását igényelhetik) esetében a percdíjak a belföldi vezetékes irányú hívások esetén csúcsidőben 50%-kal, míg csúcsidőn kívül 17%-kal csökkennek január 1-jétől. A csomag mobil és a nemzetközi hívásainak percdíjai egységesen 4%-kal lesznek kevesebbek. A percdíjak csökkenése a Felező díjcsomag havidíjában is érződik, hiszen ebben a konstrukcióban a havidíj fele lebeszélhető (így január elseje után a csomag bármely belföldi vezetékes szám hívása esetén csúcsidőben az eddigi 80 helyett 160 perc lebeszélhetőséget tartalmaz).

A több mint 400.000 ügyfél által használt Minimál díjcsomag havidíja és percdíjai – az ÁFA-csökkenéssel megegyezően – 4%-kal csökkenek.

A több mint negyedmillió ügyfél által választott Teleperc, Favorit és Favorit Plusz csomagokban is csökkenti árait a T-Com. A Teleperc díjcsomag havidíja az ÁFA-csökkenésnél nagyobb mértékben, 6%-kal lesz kevesebb. A Favorit és a Favorit Plusz díjcsomagok havidíjai 4%-kal lesznek olcsóbbak, percdíjaik pedig minden hívásirány esetén 4-5%-kal csökkennek.

A Bázis Plusz, a Sokatmondó és a Csevegő csomagok percdíjai is átlagosan 4%-kal csökkennek január elsejétől. Az alig több mint húszezer ügyfél által használt Kontroll díjcsomag árai egyelőre nem változnak.

A nyilvános állomások percdíjai átlagosan 4%-kal csökkenek a jövő év elejétől.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák