Connect with us

Arcus Interactive Group – ´házon belül´ maradt a Borsodi

Dotkom

Arcus Interactive Group – ´házon belül´ maradt a Borsodi

Az Arcus Interactive Group mindkét tagja szerepelt a tender meghívottai között.

A Borsodi Sörgyár legnépszerűbb termékének, a Borsodi Sör online megjelenésének elkészítésére kiírt tender győztese a red-stars interaktív ügynökség. A tender-győzelem különlegessége, hogy a red-stars és a Mirai Interactive által létrehozott Arcus Interactive Group tagjai közösen vitték győzelemre a feladat csoporton belüli specialistáját.

A Borsodi Sör tenderének feladata egy jól kezelhető, felhasználóbarát márkaoldal létrehozásra tett javaslat volt. Az Arcus Interactive Group mindkét tagja szerepelt a tender meghívottai között, de mivel a csoporton belül a red-stars a gyors, rugalmas feladatok specialistája, a végső tender-győzelemért csak ez a csoporttag indult. Az Arcus-csoport tagjai mellett az iparág más jelentős ügynökségei is indultak a www.borsodi.hu megújítására kiírt tenderen.

„A red-stars ajánlatában jól kidolgozott, stratégiailag is alaposan végiggondolt megoldással találkoztunk. A feladat összes elvárásának megfelelő, minőségi válaszokat kaptunk új online kommunikációs ügynökségünktől” – nyilatkozott a döntés hátteréről Kónya Viktor, a Borsodi Sörgyár márkamanagere. Az Arcus-csoport ezzel a győzelemmel első ízben bizonyította, hogy egyedi csoportfelépítése révén a legkülönbözőbb ügyfél-igényekre is sikerrel felel meg.

Sok más változás mellett a jelenleginél bővebb terjedelmű termékinformációkat, részletesebb promóciós leírásokat tartalmaz majd az új interaktív kommunikációs megjelenés, amely a korábbihoz képest új struktúrában is fog megjelenni. Az új weboldal várhatóan a jövő év elejétől várja a látogatókat.

A red-stars és a Mirai Interactive az Arcus Interactive Group tagja.

Az Arcus csoport tagjainak jelenlegi ügyfelei közé tartoznak: adidas, AVIVA Életbiztosító, British American Tobacco Hungary, Borsodi Sörgyár, Budapest Sportaréna, Cisco Systems Hungary, Hilton Budapest, IKEA Magyarország, Magyar Telekom, McCann Relationship Marketing, McDonald’s, Media Planning Group, Művészetek Palotája, Nemzeti Tankönyvkiadó, Oracle, Országos Betétbiztosítási Alap, OTP Bankcsoport, Political Capital, Procter & Gamble (regionális központ), Sun Microsystems, UIP Duna Nemzetközi Film Kft., UNICEF, UNILEVER, Zalakerámia, ZenithOptimedia.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő