Connect with us

technokrata

Arcus Interactive Group – ´házon belül´ maradt a Borsodi

Dotkom

Arcus Interactive Group – ´házon belül´ maradt a Borsodi

Az Arcus Interactive Group mindkét tagja szerepelt a tender meghívottai között.

A Borsodi Sörgyár legnépszerűbb termékének, a Borsodi Sör online megjelenésének elkészítésére kiírt tender győztese a red-stars interaktív ügynökség. A tender-győzelem különlegessége, hogy a red-stars és a Mirai Interactive által létrehozott Arcus Interactive Group tagjai közösen vitték győzelemre a feladat csoporton belüli specialistáját.

A Borsodi Sör tenderének feladata egy jól kezelhető, felhasználóbarát márkaoldal létrehozásra tett javaslat volt. Az Arcus Interactive Group mindkét tagja szerepelt a tender meghívottai között, de mivel a csoporton belül a red-stars a gyors, rugalmas feladatok specialistája, a végső tender-győzelemért csak ez a csoporttag indult. Az Arcus-csoport tagjai mellett az iparág más jelentős ügynökségei is indultak a www.borsodi.hu megújítására kiírt tenderen.

„A red-stars ajánlatában jól kidolgozott, stratégiailag is alaposan végiggondolt megoldással találkoztunk. A feladat összes elvárásának megfelelő, minőségi válaszokat kaptunk új online kommunikációs ügynökségünktől” – nyilatkozott a döntés hátteréről Kónya Viktor, a Borsodi Sörgyár márkamanagere. Az Arcus-csoport ezzel a győzelemmel első ízben bizonyította, hogy egyedi csoportfelépítése révén a legkülönbözőbb ügyfél-igényekre is sikerrel felel meg.

Sok más változás mellett a jelenleginél bővebb terjedelmű termékinformációkat, részletesebb promóciós leírásokat tartalmaz majd az új interaktív kommunikációs megjelenés, amely a korábbihoz képest új struktúrában is fog megjelenni. Az új weboldal várhatóan a jövő év elejétől várja a látogatókat.

A red-stars és a Mirai Interactive az Arcus Interactive Group tagja.

Az Arcus csoport tagjainak jelenlegi ügyfelei közé tartoznak: adidas, AVIVA Életbiztosító, British American Tobacco Hungary, Borsodi Sörgyár, Budapest Sportaréna, Cisco Systems Hungary, Hilton Budapest, IKEA Magyarország, Magyar Telekom, McCann Relationship Marketing, McDonald’s, Media Planning Group, Művészetek Palotája, Nemzeti Tankönyvkiadó, Oracle, Országos Betétbiztosítási Alap, OTP Bankcsoport, Political Capital, Procter & Gamble (regionális központ), Sun Microsystems, UIP Duna Nemzetközi Film Kft., UNICEF, UNILEVER, Zalakerámia, ZenithOptimedia.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák