Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Check Point növeli a belső biztonságot

Dotkom

A Check Point növeli a belső biztonságot

A Check Point Software Technologies Internal Security Gateway (belső biztonsági átjáró) terméke, az InterSpect már az NGX platformon is elérhető. Az InterSpect NGX a kifejezetten egyedi belső hálózati követelmények szerint épített behatolás elleni védelmet, hálózati zóna-szegmentációt és munkaállomás karanténozó képességeket is tartalmaz.

Az InterSpect NGX egy újabb mérföldkövet jelent a Check Point Total Access Protection (TAP, Teljes Hozzáférés Védelem) kezdeményezésében. A TAP segíti a szervezeteket a vállalati adatbiztonság megerősítésében annak biztosításával, hogy minden hálózatra kapcsolt PC biztonságos és megfelel a hálózat-hozzáférési házirendnek.

Az InterSpect NGX új szolgáltatásai közé tartoznak:
• Az új “gyenge láncszem” PC elkülönítés – megakadályozza a jogosulatlan hálózati hozzáférést és a fenyegetés terjedését az egyes PC-k szintjéig terjedő karanténozással, beleértve bármely fertőzött PC-t vagy azokat, amelyeken nincsen frissített végponti védelem.
• Egységes felügyelet és törvényszéki elemzés – a rendszergazdák számára betekintést enged biztonsági környezetükbe a SMART felügyeleti infrastruktúra segítségével, amely – az informatikai felügyelet megkönnyítése mellett – immár az egyes zónákhoz kapcsolódó házirend-profilokat is tartalmaz a biztonság erősítésének érdekében.
• Fokozott biztonság – a rendszergazdák számára mélyebb és szélesebb körű információbiztonságot kínál, fejlett behatárolás elleni védelemmel, még több belső LAN protokollhoz, úgymint a Citrix ICA-hoz és a Microsoft-hoz.
• Integrált web-alkalmazás biztonság a Web Intelligence-en, a webalapú infrastruktúra elleni támadásokat érzékelő és megakadályozó, fejlett képességek sorozatán keresztül. Átfogó védelmet nyújt webszervereknek az általános webalkalmazás exploitok, úgymint buffer overflow, parancs-beillesztések és SQL beillesztés ellen.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés