Connect with us

Közkedveltek a színes nyomtató-másoló rendszerek

Dotkom

Közkedveltek a színes nyomtató-másoló rendszerek

22%-kal nőtt a Konica Minolta Magyarország Kft. árbevétele.

A tavalyi év azonos periódusához képest a Konica Minolta Magyarország Kft. 22%-os árbevétel növekedést ért el a 2005. április elsejétől számított pénzügyi év első felében.

A japán gyártó magyar leányvállalata 2005. április 1. és 2005. október 31. között 1,9 milliárd Ft árbevételt realizált, a tavalyi 1,6 milliárd Ft-hoz képest. A növekedés a megújult termékpalettának, ezen belül is az új színes digitális dokumentumkezelő rendszerek nagy sikerének köszönhető.

A Konica Minolta világszerte nagy sikereket ért el a színes nyomtató-másoló rendszerek értékesítésében is. A Konica Minolta Magyarország Kft. a színes többfunkciós berendezések területén 2005 első három negyedévében a 2004-es eredményekhez viszonyítva 350%-os növekedést ért el, ez januártól szeptember végéig 124 db eladott színes gépet jelent. Ezzel a Konica Minolta a legfrissebb IDC jelentés szerint a piacvezető a színes fénymásolók piacán.

A tavaly bevezetett, sikeres Konica Minolta bizhub C350 színes nyomtató-másoló rendszert követte a bizhub C351, amely egy olyan hatékony 35 lap/perc nyomtatási-másolási sebességű színes multifunkciós berendezés, amely az üzleti világ minden elvárásának megfelel. Alacsony költségek mellett színesben nyomtat és másol, szkennel, tehát könnyűszerrel átveszi bármely fekete-fehér másoló vagy nyomtató helyét az irodában.

A bizhub C250 dokumentumkezelő a legmodernebb színes technológiát egyesíti a fekete-fehér digitális nyomtató-másoló technológiával: színesben és fekete-fehérben nyomtat, másol és szkennel. A bizhub C250-ben található 4 lézer nyomtatómű együttes munkájának eredménye, hogy a gép színesben és fekete-fehérben egyaránt 25 lap/perces sebességgel nyomtat és másol kitűnő minőségben, valamint az opciós duplex egységgel lehetőség van kétoldalas nyomtatásra és másolásra, akár A3 méretben, 256 g/m2 súlyú papír esetén is.

A Konica Minolta Magyarország Üzleti Megoldások Kft. továbbra is biztosítani szeretné a felhasználók számára, hogy az általuk kiválasztott terméket még vásárlás előtt kipróbálhassák, ezért digitális fotópályázatuk befejeztével is fenntartja az ingyenes tesztnyomtatás lehetőségét. A Konica Minolta bizhub színes digitális dokumentumkezelő rendszerek kiváló nyomtatási minőségéről bárki meggyőződhet a ´Tesztnyomtatás´ weboldalon. Az oldalon található képek közül a Konica Minolta Magyarország Kft. bármelyiket kinyomtatja a kiválasztott színes nyomtatón, majd a nyomatot díjmentesen kiküldi az érdeklődő részére. A tesztnyomtatás szolgáltatás ingyenes.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő