Connect with us

technokrata

2006. évi FIFA: egy valóban televíziós esemény

Dotkom

2006. évi FIFA: egy valóban televíziós esemény

3 milliárd televíziónéző készülődik a 2006. évi FIFA Németországbeli Világbajnokság közvetítésére.

Még egy hónap sem telik majd el és futballrajongók a világ minden táján megtudják majd, hogy a jövő nyáron megrendezésre kerülő 2006-os németországi FIFA Világbajnokságon saját nemzeti csapatuk kikkel mérkőzik majd. A december 9-én a németországi Lipcsében megtartandó utolsó sorsolás és a jövő év július 9-ei döntő közötti FIFA Világbajnokság emlékezetes televíziós élmény lesz, és a Philips bármely eddigi FIFA Világbajnokságoknál izgalmasabbá teszi majd azt.

Az európai futballrajongók egyre izgatottabbá válnák, amint a vendéglátó Németország mellett, Ukrajna, Hollandia, Lengyelország, Anglia, Horvátország, Olaszország, Portugália, Svédország, Szerbia – Montenegró és Franciaország már továbbjutottak, míg Norvégia, Szlovákia, Cseh Köztársaság, Spanyolország, Svájc és Törökország még versenyben vannak a helyekért Németországban.

A 2006. évi FIFA Németországbeli Világbajnokság lesz az első olyan Világbajnokság, amely High Definition felbontású TV-n kerül közvetítésre (High Definition TV – HDTV); és ahol a HD szolgáltatás megtalálható, ott a televíziónézők a világon első alkalommal élvezhetik a futball cseleket lélegzetelállító kép és digitális hangminőségben.

Egy valóban televíziós esemény
Tudta azt, hogy a futballrajongóknak csupán kevesebb mint 1%-a megy majd el, hogy a 2006-os FIFA Világbajnokságot élőben a német stádiumokban láthassa? A több mint 200 ország összes várható televíziónézőinek száma 3 milliárd, tehát a futballrajongók 99,99%-a otthon vagy bárokban, televízión keresztül nézi majd a döntőket.

Négyévente a FIFA Világbajnokság tartja lázban a világot; minden egyes FIFA Világbajnokság rendszeresen megdönti az előző által felállított nézettségi rekordot és a 2002. évi Korea/Japán FIFA Világbajnokság elképesztő televízió nézettségét a 2006. évi FIFA Világbajnokság 64 meccse várhatóan túlszárnyalja majd.

A Philips a fejlett Cineos FlatTV készülékeivel és egyedülálló technológiáival, mint az Ambilight és a PixelPlus a 2006. évi FIFA Világbajnokság minden meccsét közelebb hozza a nézőhöz. Az Ambilight képként érzékelt minőséget hoz létre, és jobban magával ragadóbb élményt nyújt.

A legutolsó változat, az Ambilight 2, még egy lépéssel tovább megy egy ´sztereo´
Ambilight hatást hozva létre, amely harmonizál a képernyőn megjelenő képekkel. A tévénézés élményének további tökéletesítése érdekében az Ambilight 2 jobb fény kibocsátásra, nagyobb színtelítettség létrehozására és négy aktív tévézési mód (sport, nyugtató, akció, személyes) használatára képes. Tudományos kísérletek támasztják alá, hogy az Ambilight nemcsak magával ragadóbb tévézési élményt hoz létre, hanem csökkenti a vakítást és nyugtató a szem számára.

Mivel sok helyi adó készül arra, hogy a 2006. évi FIFA Németországbeli Világbajnokság meccseit High Definition felbontású formában sugározza, a Philips kifejlesztette az elismerésben is részesített PixelPlus technológia új változatát, a PixelPlus 2HD-t, a HDTV jó minőségű képeinek további tökéletesítése érdekében.

A Philips legutóbbi Cineos FlatTV-eiben megtalálható PixelPlus 2HD a videó feldolgozó technológiát annak legvégső határig aknázza ki, a legtökéletesebb képélességet, valódi természetes részleteket, ragyogó színeket és hihetetlen mélységű hatásokat hozva létre. Hatalmas digitális feldolgozás használatával, a PixelPlus 2HD bejövő kép minden pixelének megváltoztatásával a HDTV szignáljának tökéletesítésére képes, mert ily módon jobban idomul a körbevevő pixelekhez. Az eredményt látnunk kell, ahhoz, hogy elhiggyük.

A Philips Pixel Plus 2HD és Ambilight 2 technológiái a három új Cineos – jelvényes Philips LCD FlatTV-ban megtalálhatóak (a 42-inch-es (106cm) 42PF9830, a 37-inch-es (94cm) 37PF9830 és a 32-inch-es (81cm) 32PF9830). Mindhárom készülék HD-val felszerelt, a 37- és 42-inch-es magában rejt egy 1920 x 1080p HD panelt a páratlan High Definition felbontású televízió élmény létrehozásáért.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom