Connect with us

technokrata

Versenyképes alternatíva a digitális fényképezőgépek piacán

Dotkom

Versenyképes alternatíva a digitális fényképezőgépek piacán

DIWA aranyérem a LUMIX DMC-FZ30-nak.

A DIWA (Digital Imaging Websites Association) aranyéremmel jutalmazta a Panasonic LUMIX DMC-FZ30 megazoom fényképezőgépet, mivel ezzel a Panasonic rendkívül versenyképes alternatívát fejlesztett ki a digitális fényképezőgépek piacán. 8 megapixeles képfelbontásával nemcsak hogy versenybe szállhat a legtöbb D-SLR-rel*, hanem lényegében képes ugyanazokra az automata és kézi beállításokra egy kompakt, felhasználóbarát formában. Mi több, az FZ30 lekörözve bármely D-SLR csomagot egy gyors 12x-es LEICA zoomlencsével rendelkezik, optikai stabilizátorral felszerelve, mely kimagasló képminőséget biztosít.

Kai Thon, a DIWA tesztmenedzsere kifejtette: „A zuhanó árak drámai növekedést eredményeztek a D-SLR fényképezőgépek eladásában. Sajnos azonban a legtöbben valamilyen olcsó D-SLR csomagot választanak közepes minőségű alap zoomobjektívvel, és soha nem vásárolnak hozzá kiegészítő lencséket. Az ilyen vásárlók számára az FZ-30 bölcsebb választás lehet, mint bármely más D-SLR csomag, tekintve a sokféle felhasználási lehetőséget, az objektív minőségét és az egész ár-érték arányát. Ráadásul még akkor is marad pénzük, ha megvásárolják a két konvertert az objektívhez, a tartalék akkumulátorcsomagot, és a nagy memóriakártyát.”


* A digitális fényképezőgépek legprofibb kategóriája, Digital SLR – Digital single-lens reflex – nálunk: digitális tükörreflexes gépek.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák