Connect with us

Napjaink eddigi legnagyobb izraeli outsourcing szerződése

Dotkom

Napjaink eddigi legnagyobb izraeli outsourcing szerződése

108 millió dolláros IT outsourcing szerződést írt alá az EDS a First International Bank of Israel-lel.

Az IT megoldások és szolgáltatások területén piacvezető EDS Izrael, a mai napon bejelentette egy 8 évre szóló, 108 millió dolláros IT outsourcing szerződés aláírását a First International Bank of Israellel (FIBI).

Az EDS és a FIBI között létrejött szerződés az eddigi legnagyobb outsourcing szerződés Izraelben, valamint ez az első ilyen jellegű szerződés az izraeli bankszektorban is. Átfogó értékelési folyamatot követően a szerződést elsődleges szerződéses partnerként az EDS, valamint a Ness Technologies írhatta alá.

A szerződés értelmében az együttműködés időtartama alatt a FIBI teljes IT tevékenységét és hozzávetőleg száz munkatársát helyezi ki az EDS Izraelhez. A szerződés értelmében az EDS üzemelteti a bank IT infrastruktúráját, a központi, a különböző részlegek között fennálló, valamint személyek közötti számítógépes tevékenységet és kommunikációs hálózatot is.

„Stratégiai partnerkapcsolatunk az EDS-sel lehetővé teszi a bank számára, hogy jelentősen csökkentse költségeit és ezáltal növelje árbevételét” – mondta Yossi Levi, a FIBI üzemeltetési és információtechnológiai részlegének vezetője. A bank logikusan döntött az EDS globális lehetőségei, valamint az informatikai outsourcing területén megszerzett szakértelme és tapasztalata mellett, további piaci növekedés elérése céljából.

„Ez a legnagyobb és legfontosabb outsourcing szerződés Izraelben, mind anyagi oldalát, mind pedig széles szolgáltatási spektrumát tekintve” – állítja Yair Pecht, az EDS Izrael ügyvezető igazgatója. „A FIBI az EDS Izraelt a hazai outsourcing piacon betöltött vezető szerepe, valamint a világ vezető pénzintézeteinek nyújtott IT szolgáltatások területén felhalmozott tudása és tapasztalata miatt választotta.”

Az EDS Agility Alliance partnerei hozzájárultak a megállapodás megkötéséhez.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom