Connect with us

Eltűnik a Vodafone felirat a focimezekről

Dotkom

Eltűnik a Vodafone felirat a focimezekről

A Vodafone új futball-támogatást jelentett be: eltűnik a Vodafone-felirat a szezon végén a Manchester United labdarúgócsapatának szereléséről.

A Vodafone kizárólagos 3 éves megállapodást jelentett be, mely szerint az UEFA Bajnokok Ligáját kiemelt mértékben támogatja 2006. július 1-jével kezdődően. A szponzorációs szerződés szerint a Vodafone az UEFA Bajnokok Liga hivatalos partnere lesz az elmúlt években már megismert hivatalos mobilszolgáltatói státusz mellett.

A megállapodás a Vodafone globális szponzorációs stratégiájának központi eleme és megerősíti a vállalat hosszútávú elkötelezettségét a futballhoz. Ez az új partnerkapcsolat biztosítja, hogy az összes Vodafone vállalat (beleértve természetesen a Vodafone Magyarországot is), partnerhálózat és társvállalat, továbbra is kizárólagos hozzáférést nyújtson előfizetőinek a világ legnagyobb és legrangosabb versenyéről.

A partnerkapcsolat lehetővé teszi, hogy a Vodafone tartalmakat szolgáltasson a futballrajongók számára az UEFA Bajnokok Ligája összes mérkőzéséről, legyen szó sms- vagy MMS-értesítésekről, mérkőzés videóösszefoglalókról, vagy gólvideókról – a megszokott Vodafone live! kínálat mellett 3G-n is.

Az UEFA-val kötött megállapodás két elemből áll:

Szponzoráció: A Vodafone nemcsak az UEFA Bajnokok Ligája hivatalos partnere és hivatalos mobilszolgáltatója lesz, hanem jogosult jelentős márka- és hosting jogokra, valamint tekintélyes szponzorációs csomagra az egyes mérkőzések közvetítést illetően.

Tartalom: Építve a Vodafone jelenleg is szolgáltatott UEFA Bajnokok Ligája tartalmaira, mérkőzés közbeni gólvideó-értesítésekkel, videós mérkőzés összefoglalókkal, videó előzetesekkel bővül a teljeskörű hivatalos szöveg és statisztikai tartalom.

Az új megállapodást Peter Bamford, a Vodafone Csoport marketing igazgatója (Chief Marketing Officer) a következőképpen kommentálta: „Ez az új és kizárólagos partnerkapcsolat az UEFA Bajnokok Ligájával, lehetőséget biztosít számunkra tovább építeni és megszilárdítani sikeres szövetségünket a futballal. Az UEFA Bajnokok Ligája két új előnyt nyújt a Vodafone számára, melyek növelik márkatudatosságunkat és bevételünket: először is erősíti a Vodafone futballhoz való kötődését szurkolók körében világszerte, másodszor pedig hozzáférést biztosít a rajongóknak az egyedülálló és ellenállhatatlan tartalom eléréséhez a Vodafone hálózatán keresztül.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő